Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Θα γίνει τελικά το Μάρκου-Κακουμπάβας;

Ένα από τα παιχνίδια που περίμενε με ανυπομονησία το μαχητικό κοινό της Ελλάδας ήταν αναμφισβήτητα αυτό ανάμεσα στον Φλοριάν Μάρκου και τον Μελέτη Κακουμπάβα.


Μετά το τέλος της περιπέτειας του Μάρκου και την απόφασή του να αγωνιστεί και πάλι στα ελληνικά ρινγκ, οι πιθανοί αντίπαλοί του ήταν δυο, ο Στάθης Μπένοφ και ο Μελέτης Κακουμπάβας. Η απόφαση, όμως, του Μπένοφ να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, έθεσε ως επικρατέστερο τον Μελέτη Κακουμπάβα.

Μάρκου και Κακουμπάβας, λοιπόν, αποτελούν ένα πολύ δυνατό ζευγάρι, καθώς πρόκειται για δυο εξαιρετικούς αθλητές, οι οποίοι λατρεύουν το επιθετικό παιχνίδι. Επομένως, η μεταξύ τους μάχη αναμένονταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ωστόσο, όσο περνάει ο καιρός δεν βλέπουμε κάποια επίσημη δήλωση για τη αναμέτρηση. Η Γ. Μπιτάκου, η διοργανώτρια του «No Limits», στο ρινγκ του οποίου θα πραγματοποιούνταν  (;) το παιχνίδι, είχε αφήσει ανοιχτή την ημερομηνία διεξαγωγής, λόγο των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Κακουμπάβα. Ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του «Nightmare».

Ερωτηματικά, βέβαια, προκαλεί και η δήλωση, μέσω του προσωπικού του προφίλ, του Φλοριάν Μάρκου, ο οποίος έγραψε : « Γύρισα Ελλάδα και κάνατε δημοσκόπηση για να παίξω με τον καλύτερο. Εγώ παίζω, αυτός δεν παίζει με μένα».

Αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου