Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Βαγγέλης Χατζής: Μια ψυχή χωρίς όρια…

Οι άνθρωποι περνάμε τις περισσότερες μέρες μας περιορίζοντας τις φιλοδοξίες μας, γιατί ο κόσμο μας έχει μάθει να σκεφτόμαστε τα λίγα. Τα όνειρα, όμως, εκφράζουν αυτό που λέει η ψυχή μας, γι΄αυτό όσο τρελό κι αν φαίνεται το όνειρό μας , ακόμα και σε μας τους ίδιους, δεν πρέπει να μας νοιάζει. Αυτό που πρέπει να μας ενδιαφέρει πρέπει να είναι το πως θα το απελευθερώσουμε. Γιατί μπορούμε να το απελευθερώσουμε και να το κάνουμε πραγματικότητα, όσο τρελό, παράλογο και ακατόρθωτο μπορεί να φαίνεται σε κάποιους.


Ζωντανό παράδειγμα είναι ο Βαγγέλης Χατζής, ο μοναδικός ΜΟΝΟΧΕΙΡΑΣ πυγμάχος, ο οποίος δεν παράτησε τα όνειρά του καταφέρνοντας αυτό που για πολλούς ήταν ακατόρθωτο, να ανέβει στο ρινγκ. Γι΄αυτό το λόγο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα δέκα πρόσωπα που ξεχώρισαν το 2015 στην Ελλάδα, σύμφωνα με άρθρο του greece.greekreporter.com.

Ο «Cobra», όπως είναι το ring name του, δεν είναι ο μοναδικός άνθρωπος ο οποίος έχει χάσει το χέρι του. Είναι, όμως, από αυτούς που δεν το έβαλαν κάτω, φωνάζοντας και αποδεικνύοντας πως όλα γίνονται, φτάνει να υπάρχει δύναμη ψυχής. Και αυτός ο τύπος την έχει…

Πρώτη φορά τον είδαμε στο ρινγκ του «No Limits 22». Ουσιαστικά αποτελεί τη μετενσάρκωση της ιδέας που πρεσβεύει η διοργάνωση της Γ. Μπιτάκου… Ψυχή χωρίς όρια!
Γιατί είναι μια ψυχή χωρίς όρια… Είναι ένας πραγματικός μαχητής της ζωής, ο οποίος δεν πρόκειται να ηττηθεί ποτέ από αυτήν γιατί, πολύ απλά, ποτέ δεν θα παραιτηθεί.

Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να γίνονται  παράδειγμα για όσους παραδίδονται στις δυσκολίες που τους παρουσιάζονται και παρατάνε τα όνειρά τους. Για όσους σταματούν στα εμπόδια που βρίσκουν στο δρόμο τους. Για όσους θέτουν όρια στους στόχους και τα όνειρά τους, ξεχνώντας πως τα όρια είναι για να τα σπάμε…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου