Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Χρυσό μετάλλιο στη Βουλγαρία η Πρεβολαράκη

Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές της επιστρέφει η Μαρία Πρεβολαράκη από τη Βουλγαρία. Η αθλήτρια του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου κατέκτησε την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά Dan Kolov - Nikola Petrov που πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο (30-31/1) στη γείτονα χώρα, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

«Με δωροδόκησαν για να χάσω σε τελικό»

Απόπειρα δωροδοκίας αποκάλυψε η Στάνκα Ζλάτεβα μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Στην Αθήνα ο Φλωριάν Μάρκου

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο «Stam the Showman Academy» θα βρεθεί ο Φλωριάν Μάρκου, προκειμένου να πραγματοποιήσει δυνατά sparring, ενόψει των δυο δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Έρχεται νέα διοργάνωση με τίτλο «ENTER THE ARENΑ»

Μια νέα διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο υπό την υποστήριξη του promoter του «Scorpion Fight Night», Γιώργο Σαριδάκη. Και το όνομα αυτής… «Enter  the Arena».

Με ιδανικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος μίας σπουδαίας καριέρας

Με ιδανικό τρόπο έγραψε τον επίλογο και έκλεισε μία σημαντική και γεμάτη τρόπαια καριέρα ο Γρηγόρης Αναστασιάδης, ένας από τους καλύτερους Ξανθιώτες αθλητές που δικαίως κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους σύγχρονους Έλληνες παλαιστές.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

«Ενθαρρυντικά τα μηνύματα»

Ικανοποιημένος από τη συμμετοχή τόσο στο σεμινάριο (250 άτομα) όσο και στο 1ο διεθνές τουρνουά τεχνικών πρωταθλημάτων ΠΟΥΜΣΕ (350 άτομα) εμφανίστηκε ο Grand Master Κι-Του Ντάνγκ.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Στη Μεσσήνη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσσήνης και την περιφέρεια Πελοποννήσου συνδιοργανώνουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στην ελληνορωμαϊκή και στην ελευθέρα Πάλη.

Ήρθε η ώρα να διώξουμε το φόβο

Το Σάββατο (30/1) στις 19:00, στο Πνευματικό κέντρο του Αγίου Στεφάνου, η εκπομπή «Δούρειος Ίππος» διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Ήρθε η ώρα να διώξουμε το φόβο», με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Ο επόμενος αγώνας της Λιναρδάτου

Στις 19 Μαρτίου έχει οριστεί η επόμενη μάχη της Χριστίνας Λιναρδάτου, η οποία θα αγωνιστεί  στο «Stars boxing fight night» co-main event.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Επόμενη στάση… Βουλγαρία

Σε φουλ ρυθμούς έχει μπει η Μαρία Πρεβολαράκη. Η Ελληνίδα αθλήτρια, μετά την πρωτιά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα (23-24/1, Άνω Λιόσια) στην κατηγορία των 53 κιλών, θα ταξιδέψει στη Βουλγαρία. Εκεί θα λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά «Νταν Κόλοφ-Νίκολα Πέτροφ», που θα διεξαχθεί το ερχόμενο σαββατοκύριακο.

«Έχω καλές πιθανότητες...»

Ο Δημήτρης Τσεκερίδης ήταν από αυτούς που ξεχώρισαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης, που διεξήχθη στις 23-24/1 στο κλειστό γήπεδο της Ζωφριάς, στα Άνω Λιόσια. Ο αθλητής του Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος αγωνίστηκε στο στυλ της ελληνορωμαϊκής στα 85 κιλά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του, χωρίς μάλιστα να χάσει πόντο.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

"Μόνο για τους Έλληνες και τη σημαία..."

Η Ελληνική ψυχή δεν έχει όρια... Με αυτή την φράση τελειώνει το κείμενό της η Γεωργία Μπιτάκου. Ένα κείμενο που περιγράφει τη σημερινή κατάσταση της πατρίδας μας.

Αγ. Γεώργιος Σερρών και ΑΟ Ευπυρίδαι οι κυρίαρχοι

Με τον Άγιο Γεώργιο Σερρών στους άνδρες και τον ΑΟ Ευπυρίδαι Άνω Λιοσίων στις γυναίκες να κατακτούν τους αντίστοιχους τίτλους, έπεσε η αυλαία του πανελλήνιου πρωταθλήματος ελευθέρας πάλης στο κλειστό γυμναστήριο Ζωφριάς στα Άνω Λιόσια (23-24/1).

Κυρίαρχος ο Εθνικός στην ελληνορωμαϊκή

Το πρωτάθλημα στην ελληνορωμαϊκή πάλη κατέκτησε ο Εθνικός το Σάββατο μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ημέρας του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Έρχεται το GFC

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, το GFC  επιστρέφει δυναμικά το 2016. Δεν αναφέρθηκαν ονόματα που θα αποτελούν την κάρτα αγώνων, ωστόσο αναμένονται δυνατά παιχνίδια.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά το επερχόμενο event θα δοθούν εντός της εβδομάδας.

«Χάλκινος» ο Μουστόπουλος

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές μου θα επιστρέψει ο Ρόμαν Μουστόπουλος από την Αβάνα.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Μουστόπουλος και Τελτσίδου στην Αβάνα

Πρεμιέρα στους αγώνες για το 2016 κάνει το ελληνικό τζούντο με τους Μουστόπουλο και Τελτσίδου να αγωνίζονται στο πρώτο γκραν πρι της χρονιάς.

Σήμερα το πανελλήνιο πάλης

Με τη διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί σήμερα και αύριο  (23-24/1) στο κλειστό της Ζωφριάς, ανοίγει η φετινή αγωνιστική σεζόν για την ελληνική πάλη.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

«Δεν παύω να είμαι επικίνδυνος»

Ο Αλέξης Σύρος μίλησε στο  scorpionnight.gr και τον Νότη Καμπέρη σχετικά με τον αγώνα του κόντρα στον Ντανιελιάν, που θα διεξαχθεί στο ρινγκ του «Boxing Prive» στις 6 Μαρτίου στην Αθήνα. Ο Stonehammer δήλωσε πως σέβεται τον αντίπαλο του και πως θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό μπροστά στο κοινό της Αθήνας.

Ξεκίνησε στα Άνω Λιόσια το 1ο Διεθνές Σεμινάριο Τεχνικών Πρωταθλημάτων (ΠΟΥΜΣΕ)

Περισσότεροι από 200 συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στο 1ο διεθνές σεμινάριο τεχνικών πρωταθλημάτων (ΠΟΥΜΣΕ) που θα πραγματοποιηθεί από αύριο έως και το Σάββατο στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Η επόμενη μάχη του Σοφοκλέους

Ο πρώτος αγώνας για την νέα χρονιά του Γιάννη Σοφοκλείους θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου στη Νίτρα της Σλοβακίας. Αντίπαλος του Έλληνα μαχητή θα είναι ο Vladimír Idranyi, πρωταθλητής Tatneft με πλήθος επαγγελματικών αγώνων και ζωνών.

Στα Άνω Λιόσια το πανελλήνιο

Με τη διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στις 23-24/1, στο κλειστό της Ζωφριάς, ανοίγει η φετινή αγωνιστική σεζόν για την ελληνική πάλη.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Η πρώτη πρόσφυγας στους Ολυμπιακούς

Η Ραχελέχ Ασεμανί έγινε η πρώτη πρόσφυγας που κατορθώνει να πάρει πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό των 57 κιλών του προ-Ολυμπιακού τουρνουά της Κωνσταντινούπολης στο τάε κβον ντο.

Τον Απρίλιο το μεγάλο ραντεβού του Ταε Κβον Ντο ITF

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταε Κβον ΝτοITFπου θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, 11-17 Απριλίου 2016, στο κλειστό του Π.Α.Ο.Κ. στη Μίκρα,το PAOK Sports Arena, στο Παλατάκι.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Αποτελέσματα Cage Survivor Fight Night : New Blood 2

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο κλειστό γήπεδο Ασπροπύργου το "Cage Survivor Fight Night : New Blood 2".

Χωρίς εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς

Ένα από τα πιο επιτυχημένα αθλήματα της Ελλάδας σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο δε θα έχει ούτε έναν εκπρόσωπο καθώς η ελληνική αποστολή δεν τα κατάφερε στο προ-Ολυμπιακό της Κωνσταντινούπολης.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Δεν τα κατάφερε ο Σιμιτσής στην Κωνσταντινούπολη

Στον πρώτο αγώνα του προ-Ολυμπιακού τουρνουά της Κωνσταντινούπολης (16-17/1)ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Γιώργου Σιμιτσή για πρόκριση στο Ρίο.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

«Έφυγε» ένας θρύλος της άρσης βαρών

Σε ηλικία 77 ετών, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 1964 και 1968, Λεονίντ Ζαμποτίνσκι έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Σήμερα ο αγώνας του Σιμιτσή στην Κωνσταντινούπολη

Σήμερα (16/1)ξεκινά το προ-Ολυμπιακό τουρνουά στην Κωνσταντινούπολη, με την Ελλάδα να συμμετάσχει με τέσσερις αθλητές, συγκεκριμένα τους Γιώργο Σιμιτσή, Κωνσταντίνο Γκόλτσιο, Ιωάννα Κουτσού και Ανδριάνα Ασπρογέρακα .

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ο Μπόντναρ αντίπαλος του Σιμιτσή

Το 23χρονο Μπογκντάν Μπόντναρ (Νο12 στο ταμπλό) από την Ουκρανία καλείται να ξεπεράσει το Σάββατο ο Γιώργος Σιμιτσής (Νο5 στο ταμπλό) στον πρώτο γύρο του προ-Ολυμπιακού τουρνουά της Κωνσταντινούπολης.

Τον Απρίλιο Μάρκου vs Κακουμπάβας

Το παιχνίδι που όλοι ήθελαν να δουν, τελικά θα πραγματοποιηθεί. Ο λόγος για τη μάχη ανάμεσα στον Φλοριάν Μάρκου και τον Μελέτη Κακουμπάβα, οι οποίοι τελικά θα αναμετρηθούν στο ρινγκ του «No Limits 27», που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Πρώτος ο Σιμιτσής

Η ελληνική αποστολή έφτασε σήμερα Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη και διαπίστωσε πως οι κάτοικοι έχουν βρει ξανά το ρυθμό τους μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε την Τρίτη.

Η επιστροφή του ΤΝΤ

Η μεγάλη ώρα έφτασε… Η ώρα που ο Φλοριάν Μάρκου θα επιστρέψει και πάλι στο ρινγκ.

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Εκτός «Cage Survivor : Fight Night 2» Σαββίδης και Καλλιονίδου

Δεν θα μπουν τελικά στο κλουβί του «Cage Survivor : Fight Night 2» οι Σαββίδης και Καλλιονίδου. Οι αντίπαλοί τους τραυματίστηκαν και όσο κι αν προσπάθησε ο Γιάγκος Πολατίδης να βρει αντικαταστάτες, δεν τα κατάφερε.

Παρουσία 50 αθλητών το πρώτο «ραντεβού» του προπονητικού κλιμακίου Πούμσε της ΕΤΑΝΕ

Με τη συμμετοχή 50 αθλητών στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριου 16ου Γυμνασίου και Λυκείου, στους Αμπελόκηπους, η πρώτη συνάντηση του προπονητικού κλιμακίου Πούμσε που λειτουργεί η Ένωση Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος.

Το «αντίο» ενός μεγάλου

Στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012, ο Μασάσι Νισιγιάμα, μοιράστηκε το χάλκινο μετάλλιο με τον Ηλία Ηλιάδη στην κατηγορία των 90 κιλών. Στους Αγώνες του 2016 στο Ρίο, θα βλέπει τον αντίπαλο του από την τηλεόραση, καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει από την αγωνιστική δράση.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Σάρκα και οστά παίρνει την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, το όραμα του χρυσού Ολυμπιονίκη του Σίδνεϊ, Μιχάλη Μουρούτσου, για τη διοργάνωση μιας μουσικοχορευτικής παράστασης που να συνδυάζει το τάε κβον ντο με τον χορό.

«Μόνο ο Θεός γνωρίζει πόσο υπέφερα»

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ραφαέλα Σίλβα δεν τα βρήκε εύκολα στη ζωή της. Μεγάλωσε σε φαβέλα και έμπλεκε σε καβγάδες για να επιβιώσει. Το τζούντο της έδειξε έναν άλλο δρόμο που σε επτά μήνες μπορεί να την οδηγήσει στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στην Αγγλία ο Σκορδίλης

Άλλη μια μάχη τίτλου θα κληθεί να δώσει ο Γιάννης Σκορδίλης στην Αγγλία. Ο Έλληνας αθλητής θα λάβει μέρος στη διοργάνωση  «Contenders Norwitch 14», που θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Krivenko.

Σύρος vs Danielyan στο «Boxing Prive»

Μία από τις πιο δυνατές μάχες «έκλεισε» ο Γιώργος Σαριδάκης για το «Boxing Prive», που θα διεξαχθεί στις 6 Μαρτίου στην Αθήνα.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων για το «Cage Survivor: New Blood 2»

Οι μέρες πλησιάζουν… Στις 17 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή, θα διεξαχθεί, στο κλειστό γήπεδο Ασπροπύργου, το «Cage Survivor: New Blood 2». Για άλλη μια φορά τα παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν στο κλουβί του event αναμένεται να ικανοποιήσουν όσους βρεθούν στον χώρο διεξαγωγής.

Νεκρός 19χρονος αρσιβαρίστας

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο ατύχημα βρήκε ο 19χρονος αρσιβαρίστας Ιβάν Πιερό ο οποίος στους πρόσφατους παναφρικανικούς αγώνες είχε κερδίσει δύο χάλκινα μετάλλια.

«Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ»

Μία από τις δύο πρώτες θέσεις της κατηγορίας των +80κ. θα πρέπει να καταλάβει ο Κωνσταντίνος Γκόλτσιος στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά της Κωνσταντινούπολης για να βρεθεί στο Ρίο.

Απλά… RESPECT

Τους κλείδωναν και τους άφηναν νηστικούς όταν έχαναν σε έναν αγώνα την ίδια στιγμή που η φρίκη του πολέμου άφηνε τα σημάδια στην ψυχή τους. Αναζήτησαν άσυλο στη Βραζιλία και σήμερα δύο Κονγκολέζοι τζουντόκα προπονούνται για να εκπροσωπήσουν όλους τους πρόσφυγες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Έτοιμοι Πρεβολαράκη και Σιμιτσής

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Βεκρής, μέλος του ΔΣ της ΕΟΦΠ και πρόεδρος της Υγειονομικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Πάλης, όσον αφορά την πορεία των αθλητών, Μαρία Πρεβολαράκη (πάλη) και Γιώργο Σιμιτσή (Τάε Κβον Ντο).

«Δε με φοβίζει κάτι»

Η προσπάθεια της 29χρονης Ιωάννας Κουτσού να εξασφαλίσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο θα κορυφωθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 16 και 17 Ιανουαρίου, όπου θα λάβει μέρος στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

«Έχω τη δυνατότητα να πάρω την πρόκριση»

Μία και μοναδική ευκαιρία έχει απομείνει για όλους τους αθλητές του τάε κβον ντο να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Αυτή θα τους δοθεί στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη.

«Το επίπεδο στην Κωνσταντινούπολη θα είναι δύσκολο»

Αντίστροφα κυλάει ο χρόνος για την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί 16 και 17 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί θα βρεθεί και η Ανδριάνα Ασπρογέρακα, η οποία, να θυμίσουμε, πως τον περασμένο Μάιο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ρωσία.

Στην Αυστρία η Εθνική τζούντο

Στην Αυστρία και συγκεκριμένα  στην πόλη Μίτερσιλ βρίσκεται από την Τρίτη (6/1)η Εθνική ομάδα τζούντο, προκειμένου να πραγματοποιήσει  την προετοιμασία της ενόψει της Ολυμπιακής σεζόν. Η παραμονή της αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τις 16 του μήνα.