Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ακόμα μια δυνατή μάχη στο «No Limits 27»

Άλλη μια ενδιαφέρουσα μάχη προστέθηκε στην κάρτα αγώνων του «No Limits 27», που θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου στο «Γ. Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι.


Το παιχνίδι που «έκλεισε» η διοργανώτρια του event, Γεωργία Μπιτάκου, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των Θανάση Καρούσο και Γιώργο Μουστάκη.

Να θυμίσουμε πως ο Καρούσος έχει ήδη συμφωνήσει την παρουσία του στο επόμενο «No Limits», όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Σταύρο Εξακουστίδη.

Η ανακοίνωση της promoter:

«Οικογενειακή υπόθεση για τη σχολή του Παναγιώτη Δρίνα, οι μάχες εναντίον του Θανάση Καρούσο, αφού πριν τη μεγάλη ρεβάνς μεταξύ Σταύρου Εξακουστίδη και «Butterfly'» στο No Limits 28, ο... κουμπάρος του «Nirvana» , Γιώργος Μουστάκης  θα ανέβει στο ring του επετειακού No Limits να διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στον Καρούσο(Fighters Athanasopoulos), έχοντας στη γωνία του, εκτός από Δρύνα και το μεγάλο αντίπαλο του Θανάση, Σταύρο Εξακουστίδη!!! Απίστευτες συγκινήσεις μόνο στο No Limits ''Star Wars'' Σάββατο 23 Απριλίου Ολυμπιακό Πυγμαχίας ''Γιώργος Στεφανόπουλος'' Περιστέρι!».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου