Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Την Παρασκευή 1/4 η συνέντευξη τύπου του «No Limits 27»

Στο Συνεδριακό Κέντρο του Ομίλου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (Φιλαδελφείας και Κεφαλαρίου 1), θα διεξαχθεί η συνέντευξη τύπου του «No Limits 27», την Παρασκευή, 1 Απριλίου, στις 12:00 το μεσημέρι.


Το παρόν αναμένεται να δώσουν όλοι οι αθλητές που θα αγωνιστούν στη διοργάνωση, οι οποίοι και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Η συνέντευξη τύπου θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Να θυμίσουμε πως το event θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου στο κλειστό «Γ. Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Αυτή την Παρασκευή 1/4 η Συνέντευξη Τύπου του No Limits «Star Wars» στις 12:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Ομίλου του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών (Φιλαδελφείας και Κεφαλαρίου 1 Πλατεία Κεφαλαρίου, δίπλα στο Θεοξένεια) .Για πρώτη φορά θα βρεθούν ,στο προεδρείο του αμφιθεάτρου, μαζί οι δυο πρωταγωνιστές της μεγάλης μάχης Φλοριάν Μάρκου και Μελέτης Κακουμπάβας,22 μέρες πριν την αναμέτρησή τους που περιμένουν με αγωνία όλοι οι οπαδοί πολεμικών τεχνών , για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων .Παρόντες όλοι οι πρωταγωνιστές της κορυφαίας αγωνιστικής κάρτας και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.Η συνέντευξη θα είναι ανοιχτή στο κοινό !!!
Ευχαριστώ θερμά το μεγαλύτερο όμιλο της χώρας σε παροχή υπηρεσιών υγείας ,το Ιατρικό Κέντρο, για την άψογη συνεργασία που διατηρούμε όλα αυτά τα χρόνια !!!»






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου