Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Η τελευταία ευκαιρία…

Με πλήρη αποστολή θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα της άρσης βαρών στη Νορβηγία προκειμένου να αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.


Συνολικά 8 άντρες και 6 γυναίκες θα αγωνιστούν στο Φόρμπε της Νορβηγίας από τις 10 έως 16 Απριλίου, στην τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να διεκδικήσει τα δύο εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς του Ρίο που έχει βάλει ως στόχο η ομοσπονδία.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που επελέγησαν είναι σχεδόν οι ίδιοι που συμμετείχαν και στην προετοιμασία της προ-Εθνικής ομάδας, με την Άννα Μπογά να προστίθεται στην αποστολή και τον  Κωνσταντίνος Αυδόκης να μένει τελικά εκτός.

Αναλυτικά τα μέλη που θα συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό είναι οι Αρθούρος Ακριτίδης (62κ.), Μιχάλης Βασιλόπουλος (69κ.), Εμμανουήλ Μαριανάκης (77κ.), Θεόδωρος Ιακωβίδης (85κ.), Χαράλαμπος Ατζάρης (85κ.), Χρήστος Σαλτσίδης (94κ.), Στάθης Στρουμπής (105κ.) και Αλέξανδρος Κουβάκας (+105κ.) στους άνδρες και στις γυναίκες είναι οι Μαρία Πιπιλιαρίδου (48κ.), Ντίνα Μπεντέλη (58κ.) Μαρία Παναγιωτίδου (63κ.), Άννα Αθανασιάδου (69κ.), Άννας Μπογά (53κ.) και Ελένη Κωνσταντινίδου (75κ.).


Η αναχώρηση θα γίνει σε δύο γκρουπ με το πρώτο να ταξιδεύει στις 7 Απριλίου. Δεδομένου ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί και την τελευταία ευκαιρία για τους Ευρωπαίους αθλητές να προκριθούν στην κορυφαία αθλητική γιορτή της Βραζιλίας, οι διοργανωτές ήδη αναφέρουν τη μεγάλη συμμετοχή στο πρόγραμμα του Φόρμπε.


















Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου