Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Έτσι έχει διαμορφωθεί, μέχρι στιγμής, η κάρτα αγώνων του «No Limits 27»

Με δυνατές μάχες αρχίζει να συμπληρώνεται η κάρτα αγώνων του  «No Limits 27», που φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια ζωής… δέκα χρόνια διοργανώσεων υψηλού επιπέδου… δέκα χρόνια εξαιρετικών αναμετρήσεων… δέκα χρόνια που μας διδάσκει πως η ψυχή δεν έχει όρια…


Το επετειακό, λοιπόν, «No Limits» είναι  προγραμματισμένο για τις 23 Απριλίου και ως τόπος διεξαγωγής έχει οριστεί το Ολυμπιακό στάδιο, «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι.

Οι μάχες που έχουν ανακοινωθεί, μέχρι στιγμής, όπως άλλωστε αρμόζουν στη διοργάνωση, είναι πολύ δυνατές, που το μόνο σίγουρο είναι πως θα ικανοποιήσουν το κοινό που θα τις παρακολουθήσει.

Φυσικά το παιχνίδι που έχει συγκεντρώσει εξαρχής τα βλέμματα, χωρίς να υποτιμούνται τα υπόλοιπα, είναι αυτό ανάμεσα στον Φλωριάν Μάρκου και τον Μελέτη Κακουμπάβα. Πρόκειται για δυο αθλητές που αγαπούν το επιθετικό παιχνίδι και που αναμένεται να «σπάσουν» το ρινγκ. Τη συγκεκριμένη μάχη την περιμένουν οι λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ένα ακόμα καλό παιχνίδι είναι αυτό μεταξύ των Βαγγέλη Χατζή και  Γιάννη Μπιρμπίλη. Πρόκειται για δυο εξαιρετικούς πυγμάχους, που υπόσχονται πολύ θέαμα. Όπως τόνισε και η διοργανώτρια, Γεωργία Μπιτάκου, είναι μια μάχη που κοσμεί την επετειακή κάρτα του event.

Να σημειωθεί ότι οι πυγμαχικοί αγώνες της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Π. και θα γραφτούν ως επίσημοι στα αρχεία της ΕBU.

Ο Γιάννης Μανωλάς με τον Μάριο Μπλάνα θα βρεθούν και εκείνοι στο επετειακό «No Limits» και υπόσχονται αμφότεροι ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Άλλωστε είναι και οι δυο τους πολύ καλοί αθλητές, που τα δίνουν όλα για τη νίκη.

Δυο ακόμη μαχητές που θα μοιραστούν το ρινγκ είναι οι Παύλος Μήσιας και Παναγιώτης Κυρίμης. Στόχος και των δυο είναι η νίκη, η οποία να συνοδεύεται από πολύ καλή εμφάνιση.  

Τη τιμητική τους στο event θα έχουν και οι Μ.Μ.Α. Το ζευγάρι που ανακοινώθηκε να μπει στο κλουβί και να αναμετρηθεί αποτελείται από τους Γιάννη Μπάχαρ και Γιάννη Αναγνωστόπουλο. Είναι δυο μαχητές που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Αναμένουμε την ανακοίνωση και των υπόλοιπων αναμετρήσεων, που όπως όλα δείχνουν θα είναι εξίσου δυνατές με αυτές που έχουν γίνει ήδη γνωστές. Άλλωστε κάτι τέτοιο αρμόζει στο «No Limits».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου