Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Η μεγάλη γιορτή της πυγμαχίας

Η μεγάλη γιορτή της πυγμαχίας θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, στο κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Επίλεκτων.

Εκτός λοιπόν από τα πέντε ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της διοργάνωσης, θα γίνουν ακόμη τέσσερις αγώνες που αναμένεται να προσφέρουν πλούσιο θέαμα στους φιλάθλους. Σε πατρινό επίπεδο εκτός από τους Θεοδοσίου, Σταυρόπουλο και Πεφάνη που θα αγωνιστούν στο κύπελλο, στο ρινγκ θα ανέβουν και οι Αθανασίου από την ΠΥΓΜΗ, Κότσιφας από τον Μίλωνα και Σωτηρόπουλος από τον Τόφαλο, οι οποίοι με τα παιχνίδια τους θα πλαισιώσουν το πρόγραμμα του κυπέλλου Επιλέκτων.

Όπως γίνεται σε κάθε διοργάνωση που φιλοξενείται στην πόλη μας, οι Πατρινοί πυγμάχοι αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις, αν και το μεγάλο ζευγάρι είναι αυτό του Τσαγκράκου και Ριτζάκη, οι οποίοι ξεχωρίζουν και σε διεθνές επίπεδο με τις επιδόσεις και την όλη παρουσία τους.

ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Πλούσιο θέαμα αναμένεται να προσφέρουν Πατρινοί και όχι μόνο πυγμάχοι που θα πάρουν μέρος στο Κύπελλο Επιλέκτων, με τις πατρινές ομάδες (Παναχαϊκή, ΠΥΓΜΗ, Τόφαλο και Άμυνα) να δίνουν δυναμικό παρών με τους πυγμάχους τους, Τα ζευγάρια που θα ανέβουν στο ρινγκ όπως ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία είναι τα εξής:
64 κιλά: Δημήτρης Αθανασίου (ΠΥΓΜΗ) – Ευμορφίδης Βιλλέμ (Εθνικός) 69 κιλά: Αθανάσιος Κότσιφας (Μίλων Πάτρας) – Στέφανος Λέσσης (ΠΑΟ Κέρκυρας), 69 κιλά: Αλέξανδρος Χρήστου (Εθνικός) – Γιώργος Σωτηρόπουλος (Τόφαλος), 69 κιλά: Θεόδωρος Ριτζάκης (Παναθηναϊκός) – Πουλίκος Τσαγκράκος (Λεωνίδας), 60 κιλά: Παναγιώτης Ματσάγκος (ΑΟ Ορμή) – Πάρης Σταυρόπουλος (Παναχαϊκή), 64 κιλά: Πέτρος Μανδρουραράκης (Εθνικός) -Σάκης Πεφάνης (ΠΥΓΜΗ), 69 κιλά: Αθανάσιος Γλυνός (ΠΑΟΚ) – Νίκος Θεοδοσίου (Άμυνα), 91 κιλά: Στρέλτσοβ Ολεξαν (Μ.Αίας Χολαργού) – Παναγιώτης Πλέστης (ΑΣ Ηρα Νικ. Κορ.), 91 κιλά: Νικόλαος Χασιώτης (Εθνικός Κοζάνης) – Φώτης Αράπογλου (Αγ. Δημήτριος).

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΤΣΑΓΚΡΑΚΟΥ – ΡΙΤΖΑΚΗ

Στο πλαίσιο του Κυπέλλου Επιλέκτων θα πραγματοποιιηθεί και μία κορυφαία αναμέτρηση αυτή, των 69 κιλών ανάμεσα στους Τσαγκράκο και Ριτζάκη. Συγκεκριμένα για πρώτη φορά στην κατηγορία των 69 κιλών, ο ΑΙΒΑ – APB (επαγγελματίας) πυγμάχος γνωστός πρωταθλητής επί σειρά ετών Πουλίκος Τσαγκράκος του Γ.Σ Λεωνίδα, θα αναμετρηθεί στο ρινγκ με τον πρόσφατα Πρωταθλητή στην κατηγορία των 69 κιλών Θεόδωρο Ριτζάκη του Παναθηναϊκού, ο οποίος διεκδικεί την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Ένας αγώνας που σίγουρα θα τραβήξει τα βλέμματα όλων, αφού θα αγωνισθούν μεταξύ τους δύο πυγμάχοι που βρίσκονται σε ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο.








Πηγή: matchaxaias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου