Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Όλο και πιο δυνατή η κάρτα αγώνων του «No Limits 27»

Το προσωνύμιο «Star Wars» αντικατοπτρίζει πλήρως την 27 διοργάνωση του «No Limits», η οποία θα διεξαχθεί  στις 23 Απριλίου, στο κλειστό «Γιώργος Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι. Και αυτό γιατί στο επετειακό event θα γίνει πραγματικός πόλεμος των άστρων…


Μεγάλοι αθλητές κοσμούν την κάρτα αγώνων, στην οποία προστέθηκε ένας ακόμη, ο Τεό Γιαννόπουλος. Ο αντίπαλός του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, ωστόσο αναμένεται σύντομα να μάθουμε το όνομά του.

Να αναφέρουμε πως ο αθλητής του Παύλου Καπώνη, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα συμμετέχει και στο επόμενο «No Limits», που είναι προγραμματισμένο για τον Ιούνιο.

Το δελτίο τύπου:


«Ο πρωταθλητής κόσμου της XFS στο Muay Thai, Τεό Γιαννόπουλο, (Diamond Camp) θα κοσμήσει την επετειακή κάρτα του No Limits ''Star Wars''(23 Απριλίου Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας ''Γιώργος Στεφανόπουλος'' Περιστέρι 20:00) και σύντομα ανακοινώνεται και ο πολύ δυνατός αντίπαλός του που θα συμβάλει καθοριστικά στο να θαυμάσουμε άλλη μια μάχη ''φωτιά'' άξια της πιο δυνατής αγωνιστικής κάρτας της δεκαετίας! Ανεξαρτήτως αποτελέσματος ο Γιαννόπουλος θα συμμετέχει και στο No Limits του Ιουνίου με main fight τον αγώνα του Σταμάτης Μπιτάκος VS Denis Oliwka(GER) και co-main fight τον Θανάση Καρούσο   VS Σταύρο Εξακουστίδη!!!!Ευχαριστώ για τη συνεργασία και τον Παύλο Καπώνη που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη διοργάνωση αυτή μια και το 2006 συμμετείχε στο πρώτο τηλεοπτικό μαχητικό event της χώρας και σε πολλά άλλα με αποκορύφωμα το No Limits 13 και τη sold out διοργάνωση στο Ολυμπιακό Πάλης με τη μεγάλη μάχη Μπιτάκου-Καπώνη ως βασική της βραδιάς!!!!Αξέχαστες στιγμές....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου