Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Δυνατή πυγμαχική μάχη στο «No Limits 27»

Όλο και πιο δυνατή γίνεται η κάρτα αγώνων του «No Limits 28», που θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου στο «Γιώργος Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι.

Οι δυο αθλητές που θα τεθούν αντιμέτωποι στο ρινγκ της διοργάνωσης είναι ο Βαγγέλης Χατζής και ο Γιάννης Μπιρμπίλης, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν ένα δυνατό παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι οι πυγμαχικοί αγώνες της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Π. και θα γραφτούν ως επίσημοι στα αρχεία της ΕBU.





Η ανακοίνωση της promoter, Γεωργίας Μπιτάκου:

«Απέναντι στο No Limits Boxing Champion, Βαγγέλη Χατζή, (Vizantinos Target Sport Club) θα βρεθεί ο πολύ δυνατός πυγμάχος Γιάννης Μπιρμπίλης (Glory Fighters Λάρισα Τάσος Λιβανός)!!!!Ακόμα μια συναρπαστική πυγμαχική αναμέτρηση που θα κοσμήσει την επετειακή κάρτα του ιστορικότερου promotion της χώρας !!!23 Απριλίου Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας "Γιώργος Στεφανόπουλος"!No Limits "Star Wars"!!!!!!

Οι πυγμαχικοί αγώνες της βραδιάς είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΠ και θα γραφτούν ως επίσημοι στα αρχεία της ΕBU!!!Ευχαριστώ θερμά τον Ολυμπιονίκη και πρόεδρο του ΣΕΠ Γιώργου Στεφανόπουλου, που του αξίζει η μεγαλύτερη επιβράβευση για το υπέροχο έργο που επιτελεί με τόση αγάπη και μεράκι μέσω του ΣΕΠ!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου