Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

«Αργυρή» η Τελτσίδου

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ελισάβετ Τελτσίδου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων που διεξάγεται στο Όμπερβαρτ της Αυστρίας.  Η Ελληνίδα τζουντόκα ηττήθηκε στον τελικό από τη Βρετανίδα,  Λούσι Ρένσχολ. Ο αγώνας ήταν πολύ δυνατός και χρειάστηκε η παράταση (ισόπαλο το τετράλεπτα με μία παρατήρηση για κάθε αθλήτρια) όπου η Ρένσχολ έδειξε την κλάση της και πήρε το χρυσό μετάλλιο με ippon.

Η Τελτσίδου ξεκίνησε τους αγώνες της στην κατηγορία των 63 κιλών κόντρα στην Ισραηλινή Μπαρ Φάριν, την οποία απέκλεισε με ένα γιούκο. Επόμενη αντίπαλος η Ολλανδέζα Γκέκε Βαν Ντεν Μπεργκ η οποία ηττήθηκε με ippon. Στον ημιτελικό η 19χρονη τζουντόκα αντιμετώπισε τη Γερμανίδα Σελίνα Ντίτζερ η οποία αποδείχθηκε πολύ δυνατή. Τελικά η Τελτσίδου πέρασε στον τελικό, καθώς η Ντίτζερ δέχθηκε περισσότερες παρατηρήσεις στο τετράλεπτο.

Στην ίδια κατηγορία με την Τελτσίδου αγωνίστηκε και η Μίνα Αγνέτα Ρίκεμ η οποία όμως ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα από την Κροάτισα Μπούγκα Κόβατς με ippon στα 52 δευτερόλεπτα.

Στα 90κ. ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος άντεξε 2:18 κόντρα στον Γεωργιανό Μπέκα Γκβινιασβίλι από τον οποίο και ηττήθηκε με ippon.


Πηγή: sportsfeed.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου