Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

«Βαριά» μάχη στο Battle 15

Μια δυνατή αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο ρινγκ του «Battle», που θα πραγματοποιήσει την 15η διοργάνωσή του το Δεκέμβριο, στο Ολυμπιακό Κέντρο του TAEKWONDO στο Π. Φάληρο.  Το παιχνίδι που ανακοινώθηκε αφορά τον τίτλο WKN στα βαριά κιλά, όπου θα γίνει ανάμεσα στον κάτοχο, Yuri  Μαυρογιάννη  και τον διεκδικητή, Βασίλη Καραγιαννίδη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε εορταστική ατμόσφαιρα, με κορυφαία διεθνή και ελληνικά fights, παγκόσμια μετάδοση από το Combat Sport TV και διεθνείς τίτλους WKN, έρχεται το 15ο «The Battle» το Δεκέμβριο στο Ολυμπιακό Κέντρο του TAEKWONDO στο Π. Φάληρο.

Η διοργανώτρια εταιρία κάνει λόγο για το πιο λαμπερό «Τhe Battle» όλων των εποχών, με όλη την αφρόκρεμα από την εγχώρια αγορά να φιγουράρει στο ρινγκ του «The Battle».

Μεγάλα ονόματα που είχαμε καιρό να δούμε στο 'Τhe Battle' επιστρέφουν, ενώ οι σταθερές αξίες που έχουν ταυτιστεί με το θέαμα και την υψηλή τεχνική δε θα μπορούσαν να λείψουν (Καπώνης, Τζώρος, Ξερικός, Μαυρογιάννης).

Για να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτά που θα ανακοινωθούν εν καιρώ σας δημοσιοποιούμε το πρώτο matching στο στυλ K1 που θα είναι για τη ζώνη Ελλάδος WKN στα βαριά κιλά.
Ο κάτοχος Γιώργος «Yuri» Μαυρογιάννης (Spartan Warriors) θα υπερασπιστεί τον τίτλο του απέναντι στο διψασμένο για διάκριση Βασίλη «Grecop» Καραγιαννίδη (BG Academy)

Μένετε συντονισμένοι και μη ξεχνάτε :

«Catch the wind or live with memories».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου