Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ο Ιατρικός Όμιλος Αθηνών δίπλα στους αθλητές του «No Limits»

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η διοργανώτρια του «No Limits», ο Ιατρικός όμιλος Αθηνών, οι μαχητές του event θα έχουν την τύχη να τίθενται υπό την προστασία του κορυφαίου Ομίλου Ιδιωτικής Υγείας της Ελλάδος, του Ιατρικού Αθηνών.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις δύσκολες αυτές μέρες για την πατρίδα μας, που πλήττονται ανεπανόρθωτα θεσμοί, αξίες, οράματα και απαξιώνεται ακόμα και το υπέρτατο αγαθό της ζωής και της υγείας, οι μαχητές του No Limits έχουν την τύχη να τίθενται υπό την προστασία του κορυφαίου Ομίλου Ιδιωτικής Υγείας της Ελλάδος, του Ιατρικού Αθηνών.

Ευχαριστώ ολόψυχα τον μεγάλο οραματιστή και πρωτοπόρο Έλληνα, τον πρόεδρο κ.Γεώργιο Αποστολόπουλο και τους άξιους συνεργάτες του για την πολύτιμη και μονάκριβη παροχή σε θέματα πρόληψης και αποκατάστασης των μαχητών του ιστορικότερου τηλεοπτικού θεσμού δυναμικών αθλημάτων στη χώρα μας, του No Limits.

Στην τελευταία επετειακή διοργάνωση , No Limits ''Star Wars'', τρεις εκ των πρωταγωνιστών του θεσμού, ο Φλοριάν Μάρκου,ο Μελέτης Κακουμπάβας και ο Γιάννης Μανωλάς, χρειάστηκαν και είχαν εντελώς δωρεάν υπηρεσίες υγείας του Ιατρικού και του Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης(μαγνητικές, αξονικές, ακτινογραφίες, διαγνώσεις).

Αποτελεί τη μέγιστη ασφάλεια για ένα πρωταθλητή, η επίγνωση ότι θα έχει συνοδοιπόρο στην προετοιμασία και στην περίπτωση τραυματισμού, το μεγαλύτερο Όμιλο της χώρας μας στον τομέα της Υγείας.

Πρόσφατα η Παγκόσμια Συνομοσπονδία Αθλητιατρικής(FIMS),επίσημος σύμβουλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ανακήρυξε το Ιατρικό Διαβαλκανικό, συνεργαζόμενο Κέντρο(μεταξύ 22 από όλο τον κόσμο) και εκπρόσωπό της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Δηλώνω πραγματικά υπερήφανη που οι μεγάλοι Έλληνες πρωταθλητές του No Limits χαίρουν του αμέριστου σεβασμού και αναγνώρισης του κορυφαίου Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Εξάλλου μόνο οι μεγάλοι οραματιστές, σαν τον κ.Αποστολόπουλο, μπορούν να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα του Αθλητισμού , αυτές τις τραγικές για την Πατρίδα μας ημέρες!»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου