Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Έτσι έχει διαμορφωθεί, μέχρι στιγμής, η κάρτα του «Cage Survivor 5»

Η διοργανώτρια αρχή του «Cage survivor» έχει προγραμματίσει το 5ο event για τις 11 Ιουνίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Όπως και οι προηγούμενες διοργανώσεις, έτσι κι αυτή, αναμένεται να είναι πολύ δυνατή, καθώς οι μάχες που έχουν ανακοινωθεί είναι πολύ καλές και προσδοκούμε να δώσουν πολύ θέαμα.


Οι πρώτοι αγώνες που ανακοινώθηκαν:

Σαββίδης vs Παπουναϊσβίλι

Ο Αλέξης Σαββίδης, από τους Λέοντες Ασπροπύργου-Draculino Team με προπονητή τον Γιάγκο Πολατίδη, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον έμπειρο, Γιώργο Παπουναϊσβίλι, αθλητή του Σπύρου Σολωμονίδη, από το 'PitBull Team Πρεβεζας'.
Αναμένεται δυνατή μάχη, όπου ο νικητής θα φορέσει στη μέση του τη ζώνη της διοργάνωσης.

Σίνης vs Στρουμπούλης

Άλλη μια δυνατή μάχη θα πραγματοποιηθεί στο κλουβί της διοργάνωσης, η οποία θα γίνει μεταξύ του Λεονάρδο Σίνη (Corpus Arena Kiourtidis) και του σκληρού Παναγιώτη Στρουμπούλη (EFL Martial Arts Academy).
O αγώνας  κλείστηκε στα -77,1 κιλά.

Bachar vs Claudio Vecani

Γιάννης Bachar με τον Claudio Vecani θα κοντραριστούν στις 11 Ιουνίου, αγωνιζόμενοι τόσο για τη νίκη, όσο και για το θέαμα.

Καλλιονίδου vs Καλπακίδου

Η Ελίνα Καλλιονίδου(Pit Bull Solomonidis Team), που θεωρείται από πολλούς η καλύτερη γυναίκα στις Μ.Μ.Α., θα κληθεί να το αποδείξει κόντρα στην Δώρα Καλπακίδου (Corpus Arena Kiourtidis).
Η αναμέτρηση θα γίνει στα 65,8kg.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου