Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Εξαιρετικές εμφανίσεις από την ISKA HELLAS στη Γερμανία

Πολύ καλές εμφανίσεις από την Ελληνική Ομάδα στην Γερμανία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing της ISKA που πραγματοποιήθηκε από 17-22 Μαΐου. Οι στόχοι του προέδρου της ISKA HELLAS Στέλιου Πολίτη πραγματοποιήθηκαν στο έπακρο τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο διεθνών επαφών.


Η αποκομιδή των μεταλλίων έφτασε τα 3, ενώ σε επίπεδο επαφών και συμφωνιών έχουμε την άφιξη του Κ-1 στην Ελλάδα. Συγκριμένα στην Αθήνα από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το K-1 Open, μια τεράστια επιτυχία για τα μαχητικά δρώμενα στη χώρα μας !Την πρώτη μέρα των αγώνων αγωνίστηκε ο 18χρονος Μανούσος Τραβαγιάκης, που μετά από ένα πολύ καλό αγώνα έμεινε εκτός μεταλλίων σε μια δύσκολη κατηγορία στα 63kg Ά class K-1 ανδρών. Ο αθλητής μας έχασε στις λεπτομέρειες, βάζοντας σπουδαία παρακαταθήκη για το μέλλον.

Η έκπληξη ήρθε από τον Ερμή Βελή ο οποίος στην κατηγορία K-1 sparing αγωνίστηκε ψυχωμένα στον τελικό κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο , το πρώτο για την ομάδα . Την επόμενη μέρα είχαμε άλλες τέσσερεις συμμετοχές με επιτυχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Iska με την Ευαγγελία Τσάννη να κατακτά την πρώτη θέση στο light contact γυναικών στα -58 κιλά, απέναντι σε τουρκάλα αντίπαλο. Ο Χαράλαμπος Ζέσκας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Light contact Aνδρών στα -68 κιλά ενώ ο Ιωάννης Μουσμουλίδης αποχώρησε μετά από σκληρή μάχη στο light contact αγοριών στα -68 κιλά.

Τέλος ,εξαιρετική εμφάνιση σε ένα πολύ κοντινό αγώνα που δόθηκε 2-1 είχαμε στο στυλ του full contact απο τον Στέλιο Φλατσάρα ο οποίος αγωνίστηκε εξαιρετικά δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ραντεβού στο επόμενο Παγκόσμιο της ISKA που θα διεξαχθεί στην Ιταλία το 2017 !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου