Κυριακή 22 Μαΐου 2016

«New Heroes» by The Battle

Στις 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το «New Heroes» στην Κέρκυρα, όπου σκοπός του είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να δείξουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του «The Battle».

Το υψηλό επίπεδο του «The Battle» ακόμα και στα Pre Games ήταν απαγορευτικό για να δοκιμαστούν πολλοί αθλητές.

Αυτή η ευκαιρία θα δοθεί με το νέο promotion «New Heroes», που θα έχει ως main eventer πάντα ένα μεγάλο όνομα του The Battle και τουλάχιστον άλλες δύο Α' class μάχες.

Η υπόλοιπη main card όμως θα απαρτίζεται από τίτλους WKN B' class μέσα από τους οποίους θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές του αύριο.

Στα pre games θα δούμε αγώνες C' class με καλαμίδες, πράγμα που δεν υπήρχε στο The Battle, αφού το Part 1 του The Battle ήταν επιπέδου Β' class και ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκαν προστατευτικά.

Το πρώτο «New Heroes» έρχεται, λοιπόν, το Σάββατο, 2 Ιουλίου, στην όμορφη Κέρκυρα σε συνεργασία με όλες τις σχολές του νησιού (Tsirigakis Team, Alexakis Team, Mouzakitis Team). Στο πρώτο New Heroes θα λάβουν μέρος και σχολές της δυτικής Ελλάδος καθώς και της Αττικής.

Ο εκπρόσωπος της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKN θα είναι παρόν, όπως παρόν θα είναι και ο ίδιος ο πρόεδρος Stephane Cabrera για να αξιολογήσει από κοντά τη νέα γενιά των Ελλήνων πρωταθλητών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου