Κυριακή 8 Μαΐου 2016

3η θέση για τον Α.Ο ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ στο Πανελλήνιο κορασίδων

Άλλη μια φορά βάθρο για τον Α.Ο ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ. Μετά τις νεάνιδες, οι οποίες κατέκτησαν την πρώτη θέση στο πανελλήνιο που διεξήχθη στις 24 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Πτολεμαΐδας , ήρθε η σειρά των κορασίδων.

Τα κορίτσια του Αντρέα Χριστοδουλάκη κατέκτησαν την τρίτη θέση αποδεικνύοντας το πόσο καλή δουλειά γίνεται στο σύλλογο των Άνω Λιοσίων.

Άλλωστε είναι γνωστό στο χώρο της πάλης πως ο Α.Ο ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ είναι δυνατή ομάδα, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι αθλήτριές του διακρίνονται, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, όπως η Αγόρω Παπαβασιλείου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας, Αντρέα Χριστοδουλάκη, όσο και στον υπεύθυνο του τμήματος, Μπάμπη Καλτουρουμίδη και στην πρόεδρο Σοφία Γιώτα.

Η ανακοίνωση της προέδρου:

«Με αξιοπρέπεια επιμονή και αθλητικό ήθος τα κορίτσια της πάλης του συλλόγου μας κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο στο Πανελλήνιου πρωτάθλημα κορασίδων που έγινε στη Μεσσήνη με την απουσία του προπονητή τους Αντρέα Χριστοδουλάκης αφού κρίθηκε απαραίτητη η παρουσία του σε προολυμπιακο τουρνουά στη Τουρκία

Τα αποτελέσματα της συμμετοχής τους είναι:

2η 56κ Δεμιρκαν Χριστίνα
3η 52κ Καλτουρουμιδη Μαρία
3η 56κ Πλατη Σοφία
3η 65κΤελιανιδου Θεοδώρα

Μπράβο σε όλες τις αθλήτριες μας κι ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον υπεύθυνο του Τμήματος Πάλης του συλλόγου μας Μπαμπη Καλτουρουμιδη για τη προσπάθεια τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου