Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Στις 30 Ιουλίου το «No Limits 28»

Τέλη Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 30 του μήνα θα διεξαχθεί το «No Limits 28», το οποίο έχει το συνοδευτικό τίτλο «The vengeance». Ως τόπος διεξαγωγής έχει οριστεί το «Κατράκειο» δημοτικό θέατρο  Νίκαιας.

«Αυτή είναι μόνο η αρχή»

Την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους τον βοήθησαν στην προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα Αλέξανδρο Βασιλειάδη θέλησε ο Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης, μέσω μηνύματός  του στο προσωπικό του προφίλ.

Καπώνης: «Είμαι στην καλύτερή μου φόρμα»

Το Freddo επικοινώνησε με τον Παύλο Καπώνη προκειμένου να τον ρωτήσει  σχετικά με την επικείμενη  μάχη του κόντρα στον John Wayne Parr, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Muay Thai Grand Prix 5», για το πότε σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, καθώς και για το αν θα αγωνιζόταν ξανά με τον Σταμάτη Μπιτάκο.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

«Ας παίξει ο Καπώνης μαζί μου και αν χάσω του δίνω και τη δική μου αμοιβή»

Για ακόμη μια φορά ο Σταμάτης Μπιτάκος προκαλεί σε αγώνα τον Παύλο Καπώνη. Η αφορμή δόθηκε από μια συνέντευξη που παραχώρησε ο «Diamond» στο gavros.gr και συγκεκριμένα η απάντηση στην ερώτηση που του έγινε για το αν έχει απωθημένο να παίξει και πάλι με τον Μπιτάκο, μιας και η μεταξύ τους σειρά είναι στο 1-1.

Αδικημένος και τραυματίας ο Ηλιάδης στο Μεξικό

Δεν ήταν και πολύ καλή η εμπειρία που αποκόμισε ο Ηλίας Ηλιάδης στο γκραν σλαμ που πραγματοποιήθηκε στο Μεξικό και συγκεκριμένα στην πόλη Γκουανταλαχάρα.

Το «Fight Academy» στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το Fight Academy για μια ακόμη φορά στηρίζει τα παιδιά και με αφορμή τις εξετάσεις έγχρωμων ζωνών του παιδικού τμήματος της σχολής, ενισχύει τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας το κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις, ενώ παράλληλα προσκαλεί τους φίλους του να ενισχύσουν την προσπάθεια αυτή συγκεντρώνοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Τα αποτελέσματα από το «Muay Thai Grand Prix 4»

 Χθες (29/5)πραγματοποιήθηκε το «Muay Thai Grand Prix 4» στην «Πειραιώς Αρένα 117».Τα παιχνίδια που έλαβαν χώρα στο ρινγκ του event ήταν δυνατά και ικανοποίησαν το κοινό που βρέθηκε στο χώρο διεξαγωγής.

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Ο πιο μάχιμος παππούς του κόσμου! (VIDEO)

Βλέποντας τον Andy, 83 ετών, όχι μόνο να έχει βγει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο, αλλά και να ασχολείται με το αγαπημένο του άθλημα, το μποξ, αναρωτιέται κανείς πόση δύναμη μπορεί να έχει ένας άνθρωπος… Και η απάντηση είναι…. ΠΟΛΥ.

Σήμερα ξεκινούν οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του «No Limits 27»

Σήμερα ξεκινούν οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του «No Limits 27», που πραγματοποιήθηκε στις 23 Απριλίου στο κλειστό πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι.

Χάλκινο μετάλλιο για τον Μουστόπουλο

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στο μάστερς της Γκουαδαλαχάρα ο Ρόμαν Μουστόπουλος, ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Με 18 αθλητές στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Beach Wrestling

Με 18 αθλητές θα συμμετάσχει η ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης στην Άμμο (Ανδρών – Γυναικών. Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων) που θα πραγματοποιηθεί στην Κροατία και συγκεκριμένα στην πόλη Φαζανα από τις 3- 5 Ιουνίου.

Δυο γίγαντες στο ρινγκ του «Scorpion», Βουλής vs Καραφάντης

Όσο πλησιάζουμε προς το event γίνονται γνωστά και στα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στο ρινγκ του. Ο λόγος για τη διοργάνωση «SCORPION Fight Show by X-TREME STORES», που θα διεξαχθεί στις 26 Ιουνίου στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ live stage.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Το Σεπτέμβρη επιστρέφει ο Κακουμπάβας

O Μελέτης Κακουμπάβας, λίγο πριν την αναμέτρησή του με τον Φλοριάν Μάρκου στο «No Limits 27», υπέστη ρήξη της κατάφυσης του αριστερού δικεφάλου βραχιονίου μυός, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός διοργάνωσης.

Παραίτηση Θάνου από την προεδρία της ομοσπονδίας της πάλης

Την παραίτησή του τόσο από την προεδρία όσο και από μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης υπέβαλε ο Κώστας Θάνος. Ο 4ος Ολυμπιονίκης του Σύδνεϋ και πρόεδρος της ομοσπονδίας τα τελευταία τρία χρόνια, δήλωσε πως στην απόφασή του αυτή τον οδήγησαν προσωπικοί λόγοι.

Καινούργια διοργάνωση από την ΕΛΟΤ : 1ο Κύπελλο Ακρόπολης

Μια καινούργια διοργάνωση αγωνιστικού ταεκβοντό προκήρυξε η ΕΛΟΤ. Πρόκειται για το 1ο Κύπελλο Ακρόπολης το οποίο θα συμπεριλαμβάνει στο πρόγραμμά του και ομαδικό αγωνιστικό!

Πίσω από κάθε αθλητή υπάρχει μια χαμένη νεότητα

Όσοι δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την άθληση ή όσοι πηγαίνουν μια στο τόσο γυμναστήριο, πιθανότατα δε θα καταλάβουν.

Δημητρακοπούλου vs Ασλανίδη στο «Scorpion»

Box με άρωμα γυναίκας θα έχουν τη χαρά να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ live stage στις 26 Ιουνίου, όπου και θα πραγματοποιηθεί στο «SCORPION Fight Show by X-TREME STORES» .

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Ο Α. Χριστοδουλάκης για την επιτυχία του Α.Ο.ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Wreastling

Στην κάμερα του insidefighters.blogspot.gr  μίλησε ο προπονητής του Α.Ο.ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ, Ανδρέας Χριστοδουλάκης,  σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Wreastling, που πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη στις 21- 22 Μαΐου.

Εξαιρετικές εμφανίσεις από την ISKA HELLAS στη Γερμανία

Πολύ καλές εμφανίσεις από την Ελληνική Ομάδα στην Γερμανία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα kick boxing της ISKA που πραγματοποιήθηκε από 17-22 Μαΐου. Οι στόχοι του προέδρου της ISKA HELLAS Στέλιου Πολίτη πραγματοποιήθηκαν στο έπακρο τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε επίπεδο διεθνών επαφών.

Από επαγγελματική λήψη η μάχη των Φλοριάν Μάρκου- Hasan Toy

Από τις επίσημες κάμερες έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τη σπουδαία μάχη μεταξύ του Φλοριάν Μάρκου με τον Hasan Toy, που πραγματοποιήθηκε στο ρινγκ της διοργάνωσης «No Limits 27», που διεξήχθη στις 23 Απριλίου, στο κλειστό «Γ. Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι.

Την Κυριακή ξεκινούν οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του «No Limits 27»

Μετά από σχεδόν δύο μήνες το «No Limits 27»… ζωντανεύει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Το επετειακό event, που πραγματοποιήθηκε 23 Απριλίου στο κλειστό πυγμαχίας «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι, χάρισε στο κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο πολύ δυνατές στιγμές, τόσο σε επίπεδο αγώνων, όσο και σε συναισθηματικό.

Μαυρόγιαννης vs Καραγιαννίδης στο «Scorpion»

Τιτανομαχία θα διεξαχθεί στο ρινγκ του 13ου «SCORPION Fight Show by X-TREME STORES», που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου στο Βοτανικός live stage.  

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Ακόμη μια καλή παρουσία από τον Α.Ο ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ

Μπορεί τελευταία στιγμή να έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης Beach Wreastling (Κατερίνη 21- 22 Μαΐου), ωστόσο ο σύλλογος του Α.Ο. ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ κατάφερε για μια ακόμη φορά να διακριθεί.

Σε κλουβί η επόμενη μάχη του Φλοριάν Μάρκου

Αφήνει για λίγο το ρινγκ και μπαίνει στο κλουβί το Φλοριάν Μάρκου. Σύμφωνα με πληροφορίες του fightsports.gr ο αθλητής του Armagos team ετοιμάζεται για αγώνα Μ.Μ.Α., ο οποίος θα διεξαχθεί στην Ελλάδα μετά τον Αύγουστο.

Super Μιχαηλίδης στο Abu Dhabi

Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση που συνοδεύτηκε με σπουδαία νίκη σημείωσε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στο Abu Dhabi και συγκεκριμένα στη διοργάνωση «Abu dhabi Warriors 4».

Επιμορφωτική ημερίδα αθλητισμού την Κυριακή στα Ά. Λιόσια (video)

Την Κυριακή, στις 29 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί για πρώτη στο δήμο Άνω Λιοσίων μια μερίδα αθλητισμού, στην οποία θα συζητηθεί ο ρόλος των γονέων στην αθλητική ζωή των παιδιών τους, η αθλητική διατροφή και η ψυχολογία τους αναφορικά με την ήττα και τη νίκη.

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Η κάρτα αγώνων του «Muay Thai Grand Prix 4»

Την Κυριακή, 29 Μαΐου, θα διεξαχθεί στο Γκάζι, στην Πειραιώς Αρένα 117, η διοργάνωση «Muay Thai Grand Prix 4». Η κάρτα του event είναι πολύ δυνατή, καθώς απαρτίζεται από εξαιρετικούς μαχητές.  

Ανακοίνωση για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων

Ανακοίνωση εξέδωσε η ελληνική ομοσπονδία τζούντο σχετικά με το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Kikinda της Σερβίας, στις 27-28 Μαΐου.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Στο «ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE» το Scorpion

Ανακοινώθηκε από τον διοργανωτή, Γιώργο Σαριδάκη, ο τόπος διεξαγωγής του «SCORPION Fight Show by X-TREME STORES». Το 13ο, λοιπόν, event θα διεξαχθεί στο  «ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE» στις 26 Ιουνίου και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Για διεθνή τίτλο WKN ο Μπιστόλας

Στη Γαλλία θα ταξιδέψει ο Νίκος Μπιστόλας, ο οποίος θα λάβει μέρος στη διοργάνωση, «Troophee Del L' Ephebe» διεκδικώντας το διεθνή τίτλο WKN.

Βράβευση για Κουρούνη

Προσκεκλημένη στη διοργάνωση του Νίκου Τσουνακη, WABBA International Championship, ήταν χθες (22/5) η Κάλλια Κουρούνη, η οποία και βραβεύτηκε για την προσφορά της στις πολεμικές τέχνες.

Η επιστροφή του Ζαμπίδη

Στις 25 Ιουνίου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή της διοργάνωσης «Iron Challenge», όπου αναμένονται να γίνουν πολύ δυνατές αναμετρήσεις.

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

«New Heroes» by The Battle

Στις 2 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το «New Heroes» στην Κέρκυρα, όπου σκοπός του είναι να δώσει την ευκαιρία σε νέα παιδιά να δείξουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του «The Battle».

Αλλαγή ημερομηνίας για το «Scorpion» - Τα πρώτα ονόματα

Άλλαξε ημερομηνία διεξαγωγής το «Scorpion». Αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 11 Ιουνίου, ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση του promoter, Γιώργου Σαριδάκη, το event τελικά θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιουνίου.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Η Κόντου νίκησε το Νο2 στον κόσμο

Η Σταυρούλα Κόντου έφτασε ως τα προημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αποκλείοντας το φαβορί για το δεύτερο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο και νο2 στον κόσμο Εύα Κάλβο Γκόμεζ.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Στις 2 Ιουλίου το ZMAK MY BEACH στο Fighters Park

To ZMAK ανακοινώνει πως το επόμενο event του, με την επωνυμία ZMAK MY...BEACH, θα διεξαχθεί στις 2 Ιουλίου (20:00) στον ολοκαίνουργιο pro-wrestling διαμορφωμένο χώρο του FIGHTERS PARK (Π.Ράλλη 107 – Ρέντη, δίπλα σε Village και Allou Fan Park).

Το πρόγραμμα των Ελλήνων στο ευρωπαϊκό

Σαράντα ένας αθλητές που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα συμμετάσχουν στο 22ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (20ο για τις γυναίκες) στο Μοντρέ της Ελβετίας από σήμερα Πέμπτη έως την Κυριακή.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Στην Αστάνα για την Ολυμπιακή πρόκριση

Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες διεκδικεί στην Αστάνα η Αντωνία Παπουτσάκη, η οποία θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη του Καζακστάν.

Την Κυριακή το ΙΤF γιορτάζει στη Ν. Φιλαδέλφεια

O Α.Γ.Σ. Ταεκβοντό Ν. Φιλαδέλφειας και ο Α.Γ.Σ. Ασπροπύργου και οι προπονητές κ.Κατσαφάδος Δημήτριος και ο Ποτουρίδης Ιωάννης παρουσιάζουν τον Master Βασίλειο Αλεξανδρή 8ο Νταν ΙΤF σε ένα μοναδικό σεμινάριο.

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

«Όνειρο ζωής η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο εξασφάλισε ο Χρήστος Λιάκος. Ο διεθνής Έλληνας διαιτητής της Πάλης επιλέχθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ανάμεσα στους 50 κορυφαίους διαιτητές του κόσμου και μαζί με την Μαρία Πρεβολαράκη (53κ.) θα εκπροσωπήσουν την ελληνική Πάλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην Ελβετία η Εθνική Taekwondo

Για το Μοντρέ της Ελβετίας αναχώρησε η Εθνική ομάδα Taekwondo, προκειμένου να λάβει μέρος στο 22ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 22 Μαΐου.

Eπιτυχημένη η 5η έκδοση του Αγωνιστικού Φεστιβάλ Kim e Liu

To Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim e Liu, τα τελευταία δύο χρόνια έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας για τα ελληνικά αθλητικά δρώμενα. Ειδικά όμως η 5η έκδοσή του, η οποία έριξε αυλαία σήμερα στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλότερα από ποτέ.

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Ακυρώθηκε ο αγώνας του Φλοριάν Μάρκου

Ο προγραμματισμένος για τις 21 Μαΐου αγώνας του Φλοριάν Μάρκου ακυρώθηκε. Ο αθλητής του Γιώργου Αρμαγου ήταν να ανέβει στο ρινγκ της διοργάνωσης "The Story " κόντρα στον William Diender, ωστόσο ένα πρόβλημα με το διαβατήριό του δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει στην Ελβετία προκειμένου να αγωνιστεί.

Ηλιάδης και Μουστόπουλος στο Ρίο

Ο Ηλίας Ηλιάδης και ο Ρόμαν Μουστόπουλος θα εκπροσωπήσουν το ελληνικό τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Super τετράδα στο «Cage Survivor 5»

Ένα τουρνουά αποτελούμενο από τέσσερις νεαρούς  μαχητές θα διεξαχθεί στο «Cage Survivor 5», που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας.

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Η μάχη του Παΐσιου στην Εσθονία (video)

Μπορεί το ντεμπούτο του στα διεθνή ρινγκ να μην ήταν νικηφόρο, ωστόσο, είμαστε σίγουροι, πως δεν θα τα παρατήσει και η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Άλλωστε η ήττα, αν τη διαχειριστούμε σωστά, μπορεί να λειτουργήσει ως ώθηση για την μετέπειτα πορεία μας.

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Σήμερα το «Junior Super Fighter»

Η ώρα των «μικρών» μαχητών έφτασε. Ήρθε η στιγμή να δούμε παιδιά με ταλέντο ή πιο σωστά το μέλλον των μαχητικών αθλημάτων στο ρινγκ. Συγκεκριμένα, σήμερα,  14 Μαΐου στο BELVEDERE Πολυχώρο (Λευκωσίας & Κύπρου, Πλ. Μπουρναζίου) θα διεξαχθεί  η διοργάνωση, «Junior Super Fighter», στην οποία θα λάβουν μέρος παιδιά από όλα τα μέρη της χώρας ηλικίας 11 - 16 ετών σε αγώνες επίδειξης kick Βoxing - Βoxing- Muay Thai, με προστατευτικό εξοπλισμό.

Το πάλεψε ο Παΐσιος

Δεν τα κατάφερε ο Παύλος Παΐσιος στην Εσθονία, όπου αγωνίστηκε χθες (13/5)κόντρα στον Mirkko Moisar,  στο ρινγκ της  διοργάνωσης  «ΝΡ1 FightShow».

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

«Αυτοί που επικρίνουν τη διοίκηση, να απολογηθούν για τα χρέη που άφησαν»

«Αυτοί που επικρίνουν τη σημερινή διοίκηση, καλό θα ήταν να απολογηθούν για τα χρέη που άφησαν. Να απολογηθούν για την παντελή απουσία τους από το άθλημα, από τη στιγμή που έφυγαν από τη θέση του προέδρου της ομοσπονδίας». Τάδε έφη, Κώστας Θάνος.

Το Σάββατο στις 10:30 η ζύγιση του «Junior Super Fighter»

Το Σάββατο (14/5) στις 10:30 θα διεξαχθεί η ζύγιση του «Junior Super Fighter» στο χώρο διεξαγωγής του event,  που θα πραγματοποιηθεί στο ΒΕLVEDE, την ίδια μέρα, στις 17:30.