Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Το Pro Wrestling επέστρεψε στην Ελλάδα...το ZMAK WARS η αναγέννηση του (pics)

Το pro wrestling επέστρεψε στην Ελλάδα δυναμικά, με το πρώτο Show του ZMAK να χαρίζει στους περίπου 500 θεατές που γέμισαν ασφυκτικά την Κυριακή (21/2) την  Stam “Τhe Showman” Academy στο Περιστέρι, μοναδικό θέαμα μέσα από 6 αγώνες.


Ναι το ΚΑΤΣ ξύπνησε μετά από χειμερία νάρκη 20 ετών με τον διοργανωτή του ZMAK Πέτρο Πολυχρονίδη να πραγματοποιεί μαζί μας ένα μεγάλο του όνειρο, αλλά και δικό μας.

Οι 2,5 ώρες που κράτησε το Show ίσως για όλους μας να ήταν λίγο, όμως άκρως ικανοποιητικές στο μάτι, αφού είδαμε πολλά περισσότερα από όσα είχαμε στερηθεί για μια 20ετία.

Στο τέλος της βραδιάς, που ολοκληρώθηκε με μια άκρως εντυπωσιακή αναμέτρηση Tag Team ανάμεσα στους Gemini και τον Κουρέα με τον Απόλλωνα, όπου νικητές ήταν οι πρώτοι, ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανέβηκε στο ρινγκ και ανακοίνωσε πως σε λίγο καιρό έρχεται το επόμενο Show δίνοντας μας δύο αγώνες επίσημα, ενώ παρουσίασε και την ζώνη διεκδίκησης του ZMAK.

Έτσι  αναμένουμε την αναμέτρηση για το ZMAK Tag Team Championships την μάχη ανάμεσα στους Gemini και τους Σύντεκνους από την Κρήτη, με τους νικητές να αγωνίζονται στο μεθεπόμενο Show με δύο μέλη των SWAT, ενώ να προετοιμάζεστε για μια επική μονομαχία ανάμεσα σε έξι παλαιστές που θα βρεθούν ταυτόχρονα στο ρινγκ.

Σπύρος Λούης, Κουρέας, Απόλλωνας, Χασάπης, Dj Mario και Undertaken θα διεκδικήσουν το ZMAK Championship και όποιος θα δέχεται pin θα δένεται από τον στύλο του ρινγκ μέχρι να μείνει μόνο ένας πρωταθλητής.

Τα αποτελέσματα
Dj Mario vs SWAT
Νικητής Dj Mario

Χασάπης vs Βλαδίμηρος Μπεχλιβανίδης
Νικητής Χασάπης

Big Bad Boss vs Eli Azrael
Νικητής Big Bad Boss

Σπύρος Λούης vs Undertaken
Έληξε με double count out

Τόλης Σουβλάκος vs Σήφης Στιβακτάκης
Νικητής Τόλης Σουβλάκος με DQ του Σήφη Στιβακτάκη

Gemini vs Κουρέας & Απόλλωνας
Νικητές Gemini

Η ιστοσελίδα του ΖΜΑΚ ΕΔΩ

Η σελίδα του Facebook ΕΔΩ

Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή βραδιά και θα ακολουθήσουν και βίντεο









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου