Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Σε διεθνή τουρνουά οι Έλληνες παλαιστές

Σε Σερβία και Πολωνία βρίσκονται οι Έλληνες παλαιστές, προκειμένου να λάβουν μέρος σε διεθνή τουρνουά.

Συγκεκριμένα, οι αθλητές της ελληνορωμαϊκής αναχώρησαν σήμερα (11/2) για το Βελιγράδι προκειμένου να αγωνιστούν στη διοργάνωση «Λιούμπομιρ Ιβάνοβιτς Γκέντζα», που είναι από τις τελευταίες πριν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μαρτίου. Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Απόστολος Μανουηλίδης (59κ.), Βλαδίμηρος Ματιάς (66κ.), Βασίλης Μιξάκης (71κ.), Γιώργος Πρεβολαράκης (75κ.), Νίκος Βάρκας (80κ.), Δημήτρης Τσεκερίδης (85κ.), Λαοκράτης Κεσίδης (98κ.) και Νίκος Λέων (130κ.). Τους αθλητές θα συνοδεύσει ο προπονητής Παναγιώτης Χεριστανίδης. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή.

Από την άλλη, οι αθλητές στο στυλ της ελευθέρας θα αγωνιστούν το Σάββατο στο διεθνές τουρνουά στο Γκντανσκ της Πολωνίας. Πρόκειται για τους: Θεοχάρη Καλανίδη (57κ.), Φώτη Παπαδάκη (61κ.), Νίκο Αρουζμανίδη (65κ.), Κωνσταντίνο Γκότση (70κ.), Γιώργο Σαββουλίδη (74κ.), Κύριλλο Μπινενμπάουμ (74κ.), Τιμοφέι Ξενίδη (86κ.), Ηλία Κύδρο (86κ.), Μιχάλη Τσικοβάνι (97κ.), Θανάση Καπαθανασίδη (97κ.) και Γιάννη Αρζουμανίδη (125κ.). Μαζί τους θα ταξιδέψουν οι προπονητές Αμιράν Καρντάνοβ και Χαράλαμπος Χαφουσίδης.

Παράλληλα από τις 15 Φεβρουαρίου μέχρι το τέλους του μήνα οι Σαββουλίδης, Κύδρος, Αρζουμανίδης και Τσικοβάνι θα συμμετάσχουν σε καμπ προετοιμασίας στην Οσετία της Ρωσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου