Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Στο «No Limits 27» ο Κυρίμης

Ένας πολλά υποσχόμενος μαχητής μπαίνει στην κάρτα αγώνων του «No Limits 27», που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο. Και το όνομα αυτού… Παναγιώτης Κυρίμης. 

Πρόκειται για έναν αθλητή του Αλέκου Παπαιωσήφ, που εντυπωσίασε τη διοργανώτρια του show, Γεωργία Μπιτάκου, με αποτέλεσμα να τον ενσωματώσει στην κάρτα αγώνων του event, τονίζοντας πως το ένστικτό της λέει πως είναι ένας αθλητής που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στο μέλλον. Και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα είχε… προβλέψει για τον Φλοριάν Μάρκου, πρέπει να την εμπιστευτούμε.

Αναμένουμε την ανακοίνωση του αντιπάλου του, με τον οποίο θα αγωνιστεί στο στυλ της πυγμαχίας στην κατηγορία των -80 κιλών.

Η Γεωργία Μπιτάκου έγραψε σχετικά:

«Το No Limits παραμένει πάντοτε το αλάνθαστο ''εκκολαπτήριο'' μεγάλων πρωταθλητών, που έχουν το κοινό γνώρισμα της δίψας για καταξίωση, διάκριση, υπεροχή!Στο επετειακό που σφραγίζει μια θριαμβευτική πορεία δέκα χρόνων του μοναδικού τηλεοπτικού θεσμού της χώρας, θα έχουν την ευκαιρία να λάμψουν αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν στη δεύτερη δεκαετία του μακροβιότερου fight tv show της χώρας!!!Στην επαγγελματική κάρτα θα συμμετέχει ένας πολλά υποσχόμενος πυγμάχος στα -80 που το ένστικτό μου , λέει, πως θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα στη νέα εποχή της Χωρίς Όρια κορυφαίας μαχητικής διοργάνωσης που ξέρει να ενσωματώνει μόνο ψυχές χωρίς όρια!!!Καλωσορίζουμε λοιπόν το Μανιάτη πυγμάχο Παναγιώτη Κυρίμη (Boxing Academy προπονητής Αλέκος Παπαιωσήφ). Σύντομα θα ανακοινωθεί ο αντίπαλός του!»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου