Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Στη Γαλλία η Εθνική τζούντο

Στη Γαλλία θα ταξιδέψουν οι Μουστόπουλος, Ντανατσίδης, Αζωίδης, Τελτσίδου προκειμένου να λάβουν μέρος στο γκραν σλαμ που θα διεξαχθεί στο Παρίσι.

Η έκπληξη για την Εθνική ομάδα είναι η επιλογή να αγωνιστεί η Ελισάβετ Τελτσίδου την κατηγορία των 70 κιλών και όχι σε αυτήν των 63 κιλών που είναι η βασική της. Η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι στα 70 κιλά δεν  υπάρχουν τόσες πολλές αθλήτριες, όσο στα 63και επομένως μια η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας.

Ναι μεν η Τελτσίδου θα κληθεί να αντιμετωπίσει αθλήτριες με περισσότερα κιλά, αλλά η αναλογία ποσότητας-ποιότητας με την κατηγορία των 63κ. είναι καλύτερη για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Όσον αφορά στους άνδρες, Μουστόπουλος και Νταναττσίδης θα αγωνιστούν στα 81κ. με τον πρώτο να έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την παρουσία της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς, σε αυτήν την κατηγορία. Δύσκολα θα χάσουν τη θέση για το Ρίο, δύσκολη θα είναι και η απόφαση για το ποιος από τους δυο θα μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς.

Όσον αφορά στον Αζωίδη, βρίσκεται μακριά από τις θέσεις που δίνουν πρόκριση στα 73κ., ωστόσο 
ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και ο Έλληνας πρωταθλητής θα επιδιώξει τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών στα επόμενα τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου