Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Θετική παρουσία στο Παρίσι

Θετική ήταν η παρουσία των Ελλήνων τζουντόκα στο γκραν σλαμ του Παρισιού, ολοκληρώνοντας τη συμμετοχή τους αποκομίζοντας αρκετούς βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη.

Ο Ρόμαν Μουστόπουλος είχε την καλύτερη παρουσία. Αγωνιζόμενος στην κατηγορία των 82κ.  έφτασε μέχρι τα ρεπεσάζ, όπου ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον Βραζιλιάνο Βίκτορ Πενάμπλερ, Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε με νίκη επί του Αζέρου Αλιμλί, συνέχισε με ιππόν επί του Ισλανδού Ιούρα, για να φτάσει στον τελικό του ομίλου αποκλείοντας τον Ιρανό Μολάι.

Στον τελικό, ο Μουστόπουλος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Νοτιοκορεάτη, Κι Τσουν Γουάνγκ (No20). Ο Έλληνας τζουντόκα ήταν πολύ επιθετικός, όμως ο Γουάνγκ κατάφερε να περάσει βαζάαρι και να πάρει τελικά αυτός την πρόκριση.

Στα ρεπεσάζ, ο Πενάλμπερ ήταν σαφώς καλύτερος και με ιππόν κατάφερε να τον αποκλείσει.
Καλή ήταν και η παρουσία του Αλέξη Ντανατσίδη, ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του ομίλου του, αποκλείοντας τους Μπεν Αμάρ και Μαρσέλ Οτ. Στον ημιτελικό αντιμετώπισε τον Ρώσο Κουμπέτσοφ (Νο20) από τον οποίο ηττήθηκε με ιππόν.

Η Ελισάβετ Τελτσίδου, αν και αγωνίστηκε στα 70 κιλά αντί για τα 63 που είναι η κατηγορίας είχε καλή παρουσία. Στον πρώτο αγώνα απέκλεισε την Ελβετίδα Ρόμπρα με γιούκο και στο δεύτερο γύρο κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη Γαλλίδα Ποσβιτέ (Νο10 στην παγκόσμια κατάταξη), από την οποία και ηττήθηκε με ιππόν.






















Πηγή: sportsfeed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου