Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Στις 23 Απριλίου το επετειακό No Limits

Σύμφωνα με ανακοίνωση της promoter, Γεωργία Μπιτάκου, το επετειακό «No Limits» θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση είναι αυτό ανάμεσα στον Φλοριάν Μάρκου και τον Μελέτη Κακουμπάβα, οι οποίοι αμφότεροι κέρδισαν τις μάχες τους στο «FFC 22».

Αναλυτικά:

«Η δικαίωση της δεκαετούς αδιάλειπτης προσφοράς της μεγαλύτερης μαχητικής διοργάνωσης στη χώρα μας ,του No Limits, δεν θα μπορούσε παρά να είναι η μεγάλη αυτή αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο κορυφαίους της κατηγορίας που και απόψε απέδειξαν στην κροάτικη διοργάνωση του FFC το μεγαλείο τους!!!

Θα είστε πραγματικά τυχεροί όσοι 23 Απριλίου θα έχετε την τύχη να τους δείτε από κοντά σε Ελληνικό ring γιατί μετά το No Limits τους περιμένουν τα μεγάλα σαλόνια του εξωτερικού !!!23 Απριλίου Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας "Γιώργος Στεφανόπουλος" (Περιστέρι) εκεί που ξεκίνησαν όλα το 2006!Main Fight Φλοριάν Μάρκου VS Μελέτης Κακουμπάβας και μια αγωνιστική κάρτα που θα γράψει ιστορία !!!!No Limits 27 "Stars War"!!!!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου