Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Πρώτη θέση για Καλαϊδοπούλου στο Πανελλήνιο

Την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Brazilian Jiu-Jitsu 2016 κατέκτησε η «λέαινα», Βιολέτα Καλαϊδοπούλου. Η αθλήτρια του Γιάγκου Πολατίδη, για να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, σημείωσε τέσσερις νίκες.

Χρυσό μετάλλιο για Αζωίδη

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Αζωίδης στο ευρωπαϊκό όπεν που διεξήχθη στην Πράγα στις 27-28 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ο Μήσιας ο αντίπαλος του Κυρίμη στο «No Limits 28»

Ένας ακόμα δυνατός αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο «No Limits 28», που θα διεξαχθεί 23 Απριλίου στο «Γ. Στεφανόπουλος» στο Περιστέρι. Οι δυο αθλητές που θα αναμετρηθούν είναι ο Πάνος Κυρίμης με τον Παύλο Μήσια.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Η κάρτα αγώνων και τα εισιτήρια για το «Prive Boxing»

Πλησιάζουν οι μέρες για τη διεξαγωγή ενός μοναδικού event. Ενός event αφιερωμένο στους λάτρεις της πυγμαχίας. Ο λόγος για το «Prive Boxing», που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 6 Μαρτίου, στον πολυχώρο,  Belvedere Events (πρώην MAYA MAYA) (Λευκωσίας & Κύπρου, Πλ. Μπουρναζίου, Περιστέρι).

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Βίντεο από το ZMAK WARS

Η 21 Φεβρουαρίου 2016 θα μείνει πλέον χαραγμένη στην ιστορία ως η αναγέννηση του Pro Wrestling στην Ελλάδα μέσα από το ΖΜΑΚ WARS.

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Το Pro Wrestling επέστρεψε στην Ελλάδα...το ZMAK WARS η αναγέννηση του (pics)

Το pro wrestling επέστρεψε στην Ελλάδα δυναμικά, με το πρώτο Show του ZMAK να χαρίζει στους περίπου 500 θεατές που γέμισαν ασφυκτικά την Κυριακή (21/2) την  Stam “Τhe Showman” Academy στο Περιστέρι, μοναδικό θέαμα μέσα από 6 αγώνες.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Στις 23 Απριλίου το επετειακό No Limits

Σύμφωνα με ανακοίνωση της promoter, Γεωργία Μπιτάκου, το επετειακό «No Limits» θα διεξαχθεί στις 23 Απριλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας «Γιώργος Στεφανόπουλος», στο Περιστέρι.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Σε livestreaming το FFC 22

Την δυνατότητα να απολαύσουν ζωντανά μέσω livestreaming το κορυφαίο event του ''FFC 22'' της Αθήνας που πραγματοποιείται την Παρασκευή (19/2) στο Ταεκβοντό, έχουν οι φίλοι των μαχητικών, καθώς  η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση του 'FFC' μέσω της ιντερνετικής της πλατφόρμας σας δίνει αυτή την ευκαιρία να απολαύσετε το μοναδικό θέαμα που θα προσφέρουν οι μαχητές του event.

Χάλκινο μετάλλιο η Ασπρογέρακα

Το πρώτο μετάλλιο για το 2016 κατέκτησε η Ελλάδα στο άθλημα του τάε κβον ντο, με την Ανδριάνα Ασπρογέρακα.

Η main card του «FFC 22»

Σε λίγες ώρες θα διεξαχθεί η μεγάλη διοργάνωση «FFC 22» στο κλειστό του taekwondo στο Φάληρο. Οι αναμετρήσεις, όπως αρμόζουν σε ένα τέτοιο event, είναι πολύ δυνατές, με τους αθλητές να δηλώνουν πως θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Φώτο από τη συνέντευξη τύπου του «FFC»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (18/2) στο ξενοδοχείο «Poseidoη» ζύγιση και η συνέντευξη τύπου του «FFC 22», που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (19/2) στο κλειστό του taekwondo στο Φάληρο.

«Υποστηρίζω τον αθλητή μου»

Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες της Ένωσης Τάε Κβον ντο Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ) με απώτερο στόχο την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του αγωνιστικού δυναμικού που διαθέτουν οι σύλλογοι.

Σήμερα η ζύγιση και η συνέντευξη τύπου του «FFC»

Σήμερα ( 18/2) στις 15:30 στο «Hotel Poseidon» (Λεωφόρος Ποσειδώνος 72), θα διεξαχθεί η ζύγιση και η συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης «FFC».

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

«Κάθε αντίπαλος επικίνδυνος, αλλά εγώ πιο επικίνδυνος»

Στο διεθνές «FightSite» μίλησε ο Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης σχετικά με τη μάχη του στο «F.F.C. 22», που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (19/2) στο κλειστό του taekwondo στο Φάληρο.

Με ξένο αντίπαλο ο Μπερδέσης στο «Prive Boxing»

Με ξένο αντίπαλο θα αγωνιστεί τελικά ο Τάσος Μπερδέσης στο  «Prive Boxing» (6/3), σύμφωνα με ανακοίνωση του διοργανωτή, Γιώργου Σαριδάκη. Ο Μιχαλούδης, όπου αρχικά θα αντιμετώπιζε τον Μπερδέση, θα κοντραριστεί με τον Κυρίμη.

Στο Ντίσελντορφ η Εθνική ομάδα τζούντο

Στο Ντίσελντορφ θα βρίσκεται από σήμερα η Εθνική ομάδα τζούντο, προκειμένου να λάβει μέρος στο γερμανικό γκραν πρι.

Στις 16 Απριλίου η επόμενη μάχη της Κουρούνη

Για τα μεγάλα σαλόνια της επαγγελματικής πυγμαχίας ετοιμάζεται η Κάλλια Κουρούνη. Η αθλήτρια του «Golden Corner» θα αγωνιστεί στις 16 Απριλίου για τον πανευρωπαϊκό τίτλο της ομοσπονδίας W.I.B.F.., όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια παλιά της γνώριμη, την  Maja Wyoming.

Δύο χρυσά η Χατζοπούλου, πρώτος σύλλογος η Μακεδονική Δύναμη

Η Ευαγγελία Χατζοπούλου (ΑΣ Πολίχνης) ήταν η μόνη που κατάφερε να κατακτήσει δύο χρυσά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταε κβον Ντο ITF Εφήβων – Νεανίδων που έγινε στο Κονταξοπούλειο, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η Χατζοπούλου κατέκτησε τα χρυσά στα -58 κ. και Tul 2 Dan.   

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Στο «No Limits 27» ο Κυρίμης

Ένας πολλά υποσχόμενος μαχητής μπαίνει στην κάρτα αγώνων του «No Limits 27», που θα διεξαχθεί τον Απρίλιο. Και το όνομα αυτού… Παναγιώτης Κυρίμης. 

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Αυτές είναι οι κορυφαίες ρίψεις στο τζούντο! (VIDEO)

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορεί κανείς να παρακολουθήσει κάποιες από τις κορυφαίες ρίψεις στο τζούντο. Σίγουρα είναι εντυπωσιακές…

«Χρυσός» και στην ελληνορωμαϊκή ο Αποστολίδης

Δύο εβδομάδες μετά την διάκρισή του στο στυλ της ελευθέρας ο μικρός γίγαντας της Αλεξάνδρειας Άγγελος Αποστολίδης, κατέκτησε την 1η θέση του βάθρου και το χρυσό μετάλλιο στο Πρωτάθλημα πάλης του Ομόσπονδου κρατιδίου της Βάδης - Βυρτεμβέργηςκαι στο στυλ της ελληνορωμαϊκής.

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν τα trials του Scorpion

Για ακόμα μια φορά πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία τα trials του «Scorpion», τα οποία διεξήχθησαν σήμερα (14/2) στο κλειστό «Μπάμπης Χολίδης» στο Μενίδι.  

Τρία μετάλλια για την Εθνική ελευθέρας

Τρία μετάλλια και 2η θέση στην γενική κατάταξη ο απολογισμός για την Ελλάδα στο διεθνές τουρνουά ελευθέρας πάλης που φιλοξενήθηκε στο Γκντάνσκ της Πολωνίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Την Πέμπτη η ζύγιση και η συνέντευξη τύπου του «FFC»

Την Πέμπτη στις 18/2 στις 15:30 στο «Hotel Atlantic» (οδός Πεισίστρατου 99), θα διεξαχθεί η ζύγιση και η συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης «FFC».

«Χάλκινος» ο Τσεκερίδης στη Σερβία

Με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές του θα επιστρέψει ο  Δημήτρης Τσεκερίδης από τη Σερβία, όπου έλαβε μέρος στο διεθνές τουρνουά «Λιούμπομιρ Ιβάνοβιτς Γκέντζα». Με αυτή την εμφάνιση, ο Έλληνας μαχητής απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετικό επίπεδο και είναι ικανός να διεκδικήσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

«Χρυσός» ο Αποστολίδης στη Γερμανία

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Άγγελος Αποστολίδης του Παλαιστικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας «ο Ημαθίων», στο Πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης της Βάδης - Βυρτεμβέργης που διεξήχθη το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στην πόλη του Heilbronn.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

«Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μου, το πάθος μου να δίνω πόλεμο»

Στην διεθνή ιστοσελίδα FightSite μίλησε ο Γιάννης Παλαιολόγος ενόψει του αγώνα του με τον Αλέξανδρο Δημαρά  'FFC 22', που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου στο Κλειστό του Taekwondο.

Θετική παρουσία στο Παρίσι

Θετική ήταν η παρουσία των Ελλήνων τζουντόκα στο γκραν σλαμ του Παρισιού, ολοκληρώνοντας τη συμμετοχή τους αποκομίζοντας αρκετούς βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Super 4αδα με Μπέλλο στο «The Battle 16»‏

Η χρονιά μπήκε πολύ καλά για τον Άρη Μπέλλο. Ο O 18χρονος μαχητής, μετά τη νίκη του επί του Γερμανού πρωταθλητή Daniel Dorrer  με ΤΚΟ στο Enfusion που διεξήχθη το Σάββατο (6/2)στην Ταϋλάνδη, έκλεισε και τη συμμετοχή στην τετράδα του «The Battle 16»‏.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Η κάρτα αγώνων του «FFC 22»

Όπως είναι ήδη γνωστό, η κορυφαία διοργάνωση «FFC 22» θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου στο Κλειστό του Taekwondo. Η κάρτα αγώνων εντυπωσιακή, καθώς αποτελείται από πολύ δυνατούς μαχητές, οι οποίοι έχουν ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη και μάλιστα με πολύ καλή εμφάνιση.

Σήμερα το πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο I.T.F. Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων - Νεανίδων θα διεξαχθεί από αύριο Παρασκευή (05/02) έως και την Κυριακή (07/02/2016) στο κλειστό γυμναστήριο «Κονταξοπούλειο» του Δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

«Χρυσή» η Βίκυ Πανετσίδου στη Γαλλία

Ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του καράτε Βίκυ Πανετσίδου η οποία αγωνίστηκε στο διεθνές τουρνουά Καράτε 1 - Open De Paris που διεξήχθη στη Γαλλία.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Αγώνας για την ισότητα

Σε ένα παραδοσιακά ανδροκρατούμενο άθλημα οι γυναίκες όχι μόνο βρήκαν το χώρο τους αλλά θα συμμετάσχουν επί ίσοις όροις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στη Γαλλία η Εθνική τζούντο

Στη Γαλλία θα ταξιδέψουν οι Μουστόπουλος, Ντανατσίδης, Αζωίδης, Τελτσίδου προκειμένου να λάβουν μέρος στο γκραν σλαμ που θα διεξαχθεί στο Παρίσι.