Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση που απαντά σε όλα από το Best Fighter

Με ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή του Best Fighter απαντά σε όλα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο καιρό για τις ακυρώσεις αγώνων.

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Στις 29 Μαρτίου το GOW 6


Στις 29 Μαρτίου επιστρέφει το Gods Of War 6 (GOW), όπου για ακόμα μια φορά υπόσχεται δυνατούς αγώνες, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν.

Στην Καρδίτσα το αναπτυξιακό πρωτάθλημα

Στο κλειστό γυμναστήριο πάλης «Κωνσταντίνος Θάνος» στην Καρδίτσα, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το αναπτυξιακό πρωτάθλημα πάλης όλων των κατηγοριών. Η ζύγιση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί.

«Δεν υπάρχουν Star που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο από τον καναπέ του»

Για όλους και για όλα μίλησε η διοργανώτρια του No Limits, Γεωργία Μπιτάκου. Η Ελληνίδα promoter δεν... μάσησε τα λόγια της, μιλώντας ανοιχτά για όλα όσα πιστεύει, χωρίς να φοβάται για το αν κάποιοι... στεναχωρηθούν.

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

«Περιμένω μια σπουδαία ρεβάνς»

Μετά από τέσσερις δυνατούς γύρους ο Βαγγέλης Χατζής γνώρισε την πρώτη του ήττα κόντρα στον Αλέξανδρο Παπαπέπτρου, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο No Limits 25 (Κυριακή 30 Νοεμβρίου).

«Αν θέλει ρεβάνς ο Μανωλάς θα την έχει»

Μέσο μηνύματος στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο κάτοχος της ζώνης του No Limits, Δημήτρης Χιώτης, μίλησε για το Κυριακάτικο παιχνίδι του κόντρα στον Γιάννη Μανωλά, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, έτοιμος για την ρεβάνς.

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η επίσημη ανακοίνωση για το Ζαμπίδης-Kina

Στις 17 Ιανουαρίου το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον Μιχάλη Ζαμπίδη να αγωνίζεται κόντρα στον Harun Kina, σε ένα παιχνίδι ρεβάνς. Οι δυο αθλητές είχαν αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Superkombat, το Σεπτέμβριο του 2013, με τον "Iron Mike", να παίρνει τη νίκη με ομόφωνη απόφαση.

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ζαμπίδης vs Kina στην Αθήνα

Σε έναν αγώνα ρεβάνς θα έχει την ευκαιρία να δει το ελληνικό κοινό τον Μιχάλη Ζαμπίδη στις 17 Ιανουαρίου στο κλειστό του Tae Kwo Do, στο Π. Φάληρο. Ο "Iron Mike" θα αναμετρηθεί για δεύτερη φορά με τον Τουρκο-Ολλανδό Harun Kina, με το πρώτο τους παιχνίδι να πραγματοποιείται στο Superkombat το Σεπτέμβριο του 2013.

Ελλάδα vs Τουρκία για καλό σκοπό

Φιλανθρωπική εκδήλωση με φιλικούς αγώνες ελληνορωμαϊκής πάλης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στη Χαλκίδα.

Παλαιολόγος - Πλασάρης part 2

Στην πρώτη τους μάχη στο Battle 11 πρόσφεραν στο κοινό εξαιρετικό θέαμα. Όμως άφησαν μια εκκρεμότητα... Να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Ο λόγος για τους Γιάννη Παλαιολόγο και Χρήστο Πλασάρη, η πρώτη αναμέτρηση των οποίων κρίθηκε ισόπαλη. 

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Οι τραυματισμοί μεταθέτουν το Best Fighter

Οι τραυματισμοί αθλητών, αλλά και η μη επίτευξη των κιλών του αγώνα από τον Παύλο Μήσια (λόγο ασθένειας), είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του Best Fighter 2014, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 6 Δεκεμβρίου. Το promotion εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει αναλυτικά τους λόγους που οδήγησαν στην μετάθεση του event.

Αλλαγή αντιπάλου για Χιώτη

Ένας τραυματισμός του Νίκου Κελέκη στο αυτί στάθηκε ικανός για να τον θέσει εκτός μάχης. Ο αθλητής του Γιάννη Θεοφάνους θα αγωνιζόταν κόντρα στον Δημήτρη Χιώτη στο ρινγκ του No Limits 25 (30 Νοεμβρίου, κλειστό Taekwodo), με έπαθλο τη ζώνη της διοργάνωσης (κάτοχος Χιώτης, διεκδικητής Κελέκης).

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Βαγγέλης Χατζής: Παράδειγμα ζωής

Η συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Espresso», αλλά και η γενικότερη προβολή που έχει ο Βαγγέλη Χατζής, θα πρέπει να κινητοποιήσει κάποιους ανθρώπους οι οποίοι έχουν «παραδοθεί», θα μπορούσε να πει κανείς, στη μοίρα τους. 

Το αντίο είναι πάντα επίπονο

Η δυσκολότερη απόφαση ενός αθλητή, ανεξάρτητα από την αθλητική του καριέρα, είναι η στιγμή κατά την οποία θα αποσυρθεί από τους αγωνιστικούς χώρους.

Επιστροφή Αρναούτη στο Las Vegas

Την επάνοδο του σε έδαφος των ΗΠΑ, κάνει στις 13 Δεκεμβρίου ο Μιχάλης Αρναούτης.O πιο πετυχημένος Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος γυρίζει ακριβώς ένα χρόνο μετά το ματς με τον Josesito Lopez, για να αντιμετωπίσει το νούμερο 42 του κόσμου Errol Spence, στο Las Vegas.

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η απάντηση του Best Fighter για το Μιχαλόπουλος-Παπαδόπουλος

Τη δίκη της απάντηση για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Στέλιο Παπαδόπουλο έδωσε η διοργανώτρια αρχή του Best Fighter.

Ήττα για Εξακουστίδη

Με ομόφωνη απόφαση των κριτών, ο Σταύρος Εξακουστίδης, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και τον τίτλο ICO σε στιλ Full Contact, στην Αγγλία.

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Γιατί δεν θα δούμε το Μιχαλόπουλος-Παπαδόπουλος

Λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του Best Fighter 2014 (6 Δεκεμβρίου,  στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο) ακυρώθηκε ένα από τα πολύ δυνατά παιχνίδια της διοργάνωσης, αυτό ανάμεσα στον Γιάννη Μιχαλόπουλο και Στέλιο Παπαδόπουλο.

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

IDENTITY 2 - BEST FIGHTER 2014: Στέλιος Παπαδόπουλος

Το τρίτο επεισόδιο του IDENTITY 2 για το BEST FIGHTER 2014 είναι στον αέρα και σειρά έχει πάρει ο Στέλιος Παπαδόπουλος.

Απολαύστε τον στο βίντεο που ακολουθεί και ελάτε στις 6 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ να τον δείτε από κοντά μαζί με τους καλύτερους μαχητές της χώρας μας.

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

IDENTITY 2 - BEST FIGHTER 2014: Γιώργος "Yuri" Μαυρογιάννης

Το IDENTITY του Γιώργου "Yuri" Μαυρογιάννη είναι στον αέρα εδώ και λίγες ημέρες από το BEST FIGHTER 2014 και δείχνει πανέτοιμος για τον αγώνα του στις 6 Δεκεμβρίου 2014, στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο με τον Γιάννη "Hercules" Στοφορίδη.

GFC 6 Αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκε ένα ακόμη GFC με απόλυτη επιτυχία και μεγάλους νικητές τους Σοκόλη (84κ.), Νικολακόπουλο (77κ.) και τον Παναγιώτη Στρουμπούλη (84κ.). Στις γυναίκες στον τελικό των 56 κιλών νικήτρια αναδείχθηκε η Φωτεινή Κρομύδα.

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Σήμερα όλοι ΣΚΑΪ

Στη εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, «ΣΚΑΪ στις έξι» θα δώσει το παρόν ο Βαγγέλης «Cobra» Χατζής, ο οποίος θα μιλήσει για τον αγώνα του με τον Αλέξανδρου Παπαπέτρου, που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της διοργάνωσης «No Limits 25», που θα διεξαχθεί στις 30 Νοεμβρίου στο κλειστό Taekwondo στο Π. Φάληρο.

Και η κόντρα συνεχίζεται…

Η μάχη τους ξεκίνησε πριν ανέβουν στο ρινγκ, συνεχίστηκε στα σχοινιά και συνεχίζεται και μετά το τέλος του αγώνα. Ο λόγος για τους Γιάννη Παλαιολόγο και Άγγελο Γιατρά, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Battle 13, με νικητή τον πρώτο με ΤΚΟ στον πρώτο γύρο.

Στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο το Best Fighter 2014 (6/12, 20:00)

Η ώρα πλησιάζει για το Best Fighter 2014 με τους κορυφαίους των κορυφαίων μαχητών της χώρας να δίνουν ραντεβού το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου από τις 20:00 στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών στην επίσημη σελίδα του event στο Facebook:

Το Best Fighter 2014 είναι προ των πυλών και στις 6 Δεκεμβρίου ώρα 20:00 ανοίγει τις πόρτες του στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ με τιμή εισιτηρίου στα 15 ευρώ και προπώληση 12 ευρώ. Το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο είναι το γήπεδο του οποίου την οροφή κοσμεί η μικρή στέγη Καλατράβα και δεσπόζει σε όλο το σύμπλεγμα του Ολυμπιακού Σταδίου με την ποιο εύκολη πρόσβαση για τους θεατές.

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

The Battle 13: Αποτελέσματα

Ο Τάσος Μπερδέσης συνέχισε το αήττητο σερί του επικρατώντας στο The Battle 13 και του Robert Halas και πλέον βάζει πλώρη για το Best Fighter.

Νικητής στην κατηγορία των 73 κιλών και ο Δημήτρης Ξερικός που νίκησε τον Αλέξη Ιορδανίδη, όπως και οι Πετρόπουλος (74κ.) και Μιχαλούδης (86κ.).

Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Δυνατές αναμετρήσεις ανακοινώθηκαν στο No Limits 25

Δύο σπουδαίες Ελληνο-Ολλανδικές μάχες θα πραγματοποιηθούν στο No Limits 25 ‘’Δύναμη Ψυχής’’ στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do(Π.Φάληρο).

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

IDENTITY 2 Best Fighter 2014: Γιάννης "Hercules" Στοφορίδης (video)

Σε έναν μήνα ακριβώς (6/12) το Best Fighter 2014 ανοίγει τις πύλες του να μας υποδεχτεί, όμως πριν το κυρίως μενού έρχονται τα ορεκτικά να μας ανοίξουν την όρεξη για τα καλά με την σειρά Identity που τόσο λατρέψαμε στο Best Fighter 2013.
Η δεύτερη σειρά των παρουσιάσεων των μαχητών δεν θα μπορούσε να μην ανοίξει με τον Γιάννη (Hercules) Στοφορίδη και το επεισόδιο αυτό είναι η συνέχεια του περυσινού, το οποίο ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού.

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Πλησιάζει…. το Battle 13

Λίγες μέρες έμειναν για το Battle 13, που θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου στο κλειστό της Γλυφάδας. Η κάρτα αγώνων, για άλλη μια φορά δυνατή, καθώς τα ζευγάρια που θα τεθούν αντιμέτωπα υπόσχονται εντυπωσιακές μάχες.

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Best Fighter 2014: Εξακουστίδης VS Γκίκας (Promo Video)

Το τρίτο promo video του Best Fighter 2014 είναι έτοιμο και δεν είναι άλλο από την αναμέτρηση του Σταύρου Εξακουστίδη με τον Αλέξανδρο Γκίκα. Απολαύστε τους στο βίντεο που ακολουθεί και θα τους ζήσετε ζωντανά σε μια δυνατή μάχη στις 6 Δεκεμβρίου 2014.

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Τέταρτος αγώνας για Λιναρδάτου

H Χριστίνα “Black Mamba” Λιναρδάτου το Σάββατο 1 Νοέμβρη θα δώσει τον τέταρτο κατά σειρά επαγγελματικό της αγώνα ενάντια στην  Evelina Diaz στο Salcedo του Αγίου Δομινίκου.

«Αυτή τη φορά θα σπάσω τρία χέρια»

Με «απειλή» στις απειλές» των Βαγγέλη Κόη , Νίκου Σπυρόπουλο και Γιώργου Σούλιου απάντησε ο Χρήστος Γκιόκας. Ο αθλητής της χειροπάλης απάντησε στις προκλήσεις των αντιπάλων του και πλέον το μόνο που μένει να μάθουμε είναι ποια πλευρά θα δικαιωθεί. Ραντεβού, λοιπόν, στις 30 Νοεμβρίου στο κλειστό του Taekwodo, όπου και θα διεξαχθεί το No Limits 25.

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Άδικο το αποτέλεσμα σύμφωνα με την Μallios Team

Την αντίδρασή της για το αποτέλεσμα της οκτάδας του ΚΙΜΒΟ εξέφρασε η ομάδα του Στέλιου Παπαδόπουλου. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στους κριτές που έλαβαν αποφάσεις στο Kimbo Tournament και ειδικότερα στους αγώνες του Στέλιου Παπαδόπουλου.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Best Fighter 2014 Video: Η ώρα πλησιάζει (Hercules Vs Yuri & The Natural Vs Golden Boy)

Το Best Fighter 2014 είναι προ των πυλών και στις 6 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του στην Αθήνα με τους κορυφαίους των κορυφαίων μαχητών να έρχονται στην μεγαλύτερη γιορτή των μαχητικών σπορ της χώρας.

Το insidefighters.blogspot.gr θα βρίσκεται εκεί, ώστε να καλύψει το event, όμως πριν από αυτό για έναν σχεδόν μήνα θα σας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα , καθώς και θα σας ετοιμάζει αφιερώματα.

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Γιατράς: «Pale, είσαι ο επόμενος στην kill list» (Video)

Ο Άγγελος Γιατράς είναι ο αντίπαλος του Γιάννη Παλαιολόγου στο Battle 13, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου στη Γλυφάδα!

Τέταρτος ο Πέντορετς στο διεθνές τουρνουά του Ταλίν

Μία ανάσα από το μετάλλιο στην κατηγορία των 75 κιλών στο διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής ανδρών «Kristjan Palusalu XXVII Memorial» που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας έφτασε ο Εβγκένι Πέντορετς.

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Η βοήθεια του προπονητή στην πρόληψη των τραυματισμών

Η αντίληψη που επικρατεί  για τους τραυματισμούς υποστηρίζει κυρίως την ατυχή στιγμή του αθλητή. Όμως τα αίτια μπορεί να είναι βαθύτερα και οι τραυματισμοί να προέρχονται λόγω κάποιων καταστάσεων, οι οποίες  πολλές  φορές  μπορούν να προβλεφθούν και να αποφευχθεί ο τραυματισμός.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Και ο Μπερδέσης στο Best Fighter

Όλο και πιο δυνατή γίνεται η κάρτα του Best Fighter, που θα διεξαχθεί το Νοέμβριο στην Αθήνα. Ο λόγος; Η ανακοίνωση της συμμετοχής του κορυφαίου Έλληνα πυγμάχου, Τάσου Μπερδέση.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Μια ψυχή χωρίς όρια...

Είναι η μετενσάρκωση της ιδέας που πρεσβεύει το No Limits… Ψυχή χωρίς όρια! Ο λόγος για τον Βαγγέλη Χατζή, τον άνθρωπο που μας δίδαξε πως δεν πρέπει να τα παρατάμε… Πως πρέπει να αγωνιζόμαστε με ψυχή, να προσπερνάμε τα όποια εμπόδια μας παρουσιάζονται, να μην «κολλάμε» στα όρια, γιατί τα όρια είναι για να τα σπάμε!!!

Ο αντίπαλος του Μπερδέση στο Battle 9

Τον  Μαροκινό (με ισπανική υπηκοότητα), Mustafa Chadlioui, θα αντιμετωπίσει ο Τάσος Μπερδέσης στο Battle 13, που θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου στο κλειστό της Γλυφάδας.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η αποστολή για το διεθνές τουρνουά «Sharm Elsikh»

O «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής στους έφηβους, Δημήτρης Τσεκερίδης, ηγείται της ελληνικής ομάδας για το διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης «Sharm Elsikh», που θα διεξαχθεί στην Αίγυπτο από 29 Οκτωβρίου έως 1η Νοεμβρίου.

Ο «Volcano» εξεράγη για ακόμη μια φορά

Τρείς νίκες, τρία νοκ άουτ και μια ζώνη… Αυτός ήταν ο απολογισμός του Άρη Μπέλου στο Versus, όπου και κατέκτησε εύκολα τη ζώνη στα 75 κιλά.  Ο «Volcano» (=ηφαίστειο) εξεράγη για μια ακόμα φορά,  με «θύματα» τους  Σεϊτανίδη, Rezda και  Daneylian.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Φωτορεπορτάζ από το KIMBO

Το Insidefighters.blogspot.gr βρέθηκε στο KIMBO το βράδυ του Σαββάτου (18/10) που πραγματοποιήθηκε στο Gazi Music Hall και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τις αναμετρήσεις του KIMBO και του VERSUS. Μια έντονη βραδιά με πολύ πάθος, δυνατές μονομαχίες, προκλήσεις και κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα από νωρίς.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Η είσοδος του Μπέλλου στο Versus

Εντυπωσίασε χθες (18-10)ο Άρης Μπέλλος στο τουρνουά του Versus, το οποίο και κατέκτησε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Ο «Volcano» κέρδισε εύκολα και τους τρεις αγώνες του με νοκ άουτ, αποδεικνύοντας πως εξελίσσεται σε ένα από τα μεγάλα ονόματα του χώρου. Εκτός, όμως, από τις εντυπωσιακές του νίκες, εντυπωσιακή ήταν και η είσοδός του στο ρινγκ, αφού συνοδευόταν από τον Taki Tsan.

Στον Μιχαλόπουλο η ζώνη του ΚΙΜΒΟ

Μεγάλος νικητής της οκτάδας του ΚΙΜΒΟ στα 70 κιλά είναι ο Γιάννης Μιχαλόπουλος. Ο αθλητής του Θεοφάνους ξεπέρασε τα εμπόδια των Γιαννόπουλο και Αβραμίδη (αντικατέστησε τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου, ο οποίος αποχώρησε λόγω τραυματισμού) και στον τελικό βρέθηκε κόντρα στον παλιό του γνώριμο, Στέλιο Παπαδόπουλο. Ο αγώνας τους, όπως αναμενόταν, πολύ δυνατός, με τον «Natural» να κερδίζει με πλειοψηφική απόφαση.

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Αθλητές του KIMBO στο Best Fighter 2014

Την ευκαιρία να αγωνιστούν στα superfights του Best Fighter θα έχουν ένας ή δυο αθλητές από την οκτάδα του ΚΙΜΒΟ. Όσοι εντυπωσιάσουν τη διοργανώτρια αρχή του Best Fighter, θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους στο event, που θα διεξαχθεί στο Νοέμβριο στην Αθήνα.

Μια ακόμα δυνατή μάχη στο Battle 13

Συμπληρώνεται σιγά σιγά η κάρτα αγώνων του Battle 13, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας.  Εκτός από τα πυγμαχικά ζευγάρια που έγιναν γνωστά, ανακοινώθηκε και μια αναμέτρηση στο στυλ του  kickboxing. Πρόκειται για ένα δυνατό ζευγάρι που θα βρεθεί στο ίδιο ρινγκ με σκοπό να εντυπωσιάσει το κοινό που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι τους. Ο λόγος για τους Νίκο Μπιστόλα και Νίκο Κοντογιάννη.  

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Άλλο ένα δυνατό ζευγάρι στο Best Fighter

Ένα ακόμα δυνατό ζευγάρι προστέθηκε στην κάρτα αγώνων του Best Fighter, που θα διεξαχθεί το Νοέμβριο (δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία) στην Αθήνα. Οι δυο αθλητές που θα μοιραστούν το ίδιο ρινγκ είναι οι Παύλος Μήσιας  και Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου. Πρόκειται για δυο πολύ καλούς μαχητές και η μάχη τους αναμένεται εντυπωσιακή.

Το Γενάρη το Cage Survivor 3

Τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα στις 18 του μήνα θα πραγματοποιηθεί το event, αφιερωμένο στις ΜΜΑ, Cage Survivor.

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Χατζηχρόνογλου και Μαστροδούκα τις ζώνες

Για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της επαγγελματικής πυγμαχίας στη χώρα μας, το ελληνικό κοινό είδε αναμέτρηση να φτάνει μέχρι τους 10 γύρους. Η Αρετή Μαστροδούκα, έφτασε ομόφωνα στην κατάκτηση της ζώνης lightweight GBU/WIBF, στο Gods of War 5.