Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Δυνατές αναμετρήσεις ανακοινώθηκαν στο No Limits 25

Δύο σπουδαίες Ελληνο-Ολλανδικές μάχες θα πραγματοποιηθούν στο No Limits 25 ‘’Δύναμη Ψυχής’’ στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do(Π.Φάληρο).

Το κορυφαίο γυμναστήριο της Ολλανδίας , Mike Gym, αθλητές από το οποίο ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2007(No Limits 4), θα συνεργαστεί ξανά με την promoter Γωγώ Μπιτάκου και θα διαθέσει δυο κορυφαίους του πρωταθλητές:

Το βαρύ  πυροβολικό του γυμναστηρίου, ο Stas Romanov (100kg) θα επιχειρήσει να σπάσει το αήττητο του πρωταγωνιστή της βαριάς κατηγορίας Σταύρου ‘’Hulk’’  Γρηγορακάκη που αποχωρεί σε λίγες μέρες για την Πράγα διεκδικώντας τον παγκόσμιο τίτλο της WKF. Μια μάχη με δυνατά χτυπήματα και αμφίρροπο αποτέλεσμα που σίγουρα θα δυσκολέψει αρκετά τον Έλληνα αξιωματικό 

της αεροπορίας:
«Συμμετέχω στην κορυφαία διοργάνωση της χώρας, ανήκω στην ομάδα του No Limits  και μοναδικός μου στόχος κάθε φορά όταν πατάω πάνω στο ring είναι να αποδεικνύω το μήνυμα του θεσμού πως δεν υπάρχουν ψυχικά όρια!
Όπως πάντα προπονούμαι εξαντλητικά με τον προπονητή μου το Νάσο τον Αργυρόπουλο και προσπαθώ να βελτιώνομαι κάθε φορά και να ανεβάζω και άλλο τον πήχη. Ξέρω ότι η Ολλανδική σχολή είναι η καλύτερη στην Ευρώπη και έχω μελετήσει τον Romanov, είναι σκληρός αντίπαλος και απρόβλεπτος θα είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά δεν σκοπεύω να τον αφήσω να σπάσει το αήττητο που διατηρώ.

Εξάλλου θα έχει προηγηθεί και η διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου και υπόσχομαι να κάνω το παν για να φέρω τη ζώνη στην Ελλάδα να κάνω υπερήφανους τους Έλληνες και όσους με στηρίζουν και πιστεύουν σε μένα».

Το θωρηκτό εξ Ολλανδίας από το Άμστερνταμ, προπονείται πυρετωδώς στη «Μέκκα» του Kick Boxing και «επιθετικός» στο λόγο όσο και στο ring δηλώνει πως:

« Ήρθε η ώρα να νιώσει και ο Γρηγορακάκης τι σημαίνει ήττα! Αλλά δεν μου είναι αυτό αρκετό…Οι δικές μου μάχες τελειώνουν με knock out και αυτό θα κυνηγήσω με το αξιωματικό σας στην αεροπορία μια και γνωρίζει να …. ‘’πετάει’’!!».
Απέναντι στο νέο αστέρι της Ολλανδικής σχολής Jody Laret , για την κατηγορία των 70 kg, θα βρεθεί και το ‘’πρωτοπαλίκαρο’’ των FIGHTERS(Αθανασόπουλος) Θανάσης ‘’butterfly’’ Καρούσος, που ενσαρκώνει όσο λίγοι, ότι όλα τελικά είναι εφικτά όταν ξέρεις να κυνηγάς το στόχο με επιμονή, ταπεινότητα, ισχυρή θέληση, σκληρή δουλειά. Ο Καρούσος διεκδίκησε την πρώτη θέση  στην Ελλάδα και κυριάρχησε όχι σε ιδιαίτερη μικρή ηλικία, είναι και ο ίδιος δάσκαλος και ολοκληρωμένος , τεχνικά άρτιος μαχητής που ξέρει πολύ καλά να προσφέρει θέαμα μοναδικό στο κοινό.

«Τον τελευταίο του αγώνα ο Laret τον κέρδισε στέλνοντας τον αντίπαλο στο καναβάτζιο, το Μαροκινό αίμα που κυλάει στις φλέβες του ξέρω ότι θα κάνει τη μάχη αδυσώπητη , όμως μόνο πιο δύσκολους αντιπάλους θέλω κάθε φορά και να βλέπω στο τέλος την Ελληνική σημαία της νίκης να ανεμίζει μπροστά τους», δηλώνει ο butterfly , που από ότι μάθαμε …πάλι με Ξυλούρη θα κάνει την εντυπωσιακή είσοδό του.

Ο Laret θα φτάσει στην Ελλάδα τρεις μέρες πριν τη διοργάνωση, δηλώνει ενθουσιασμένος που για πρώτη φορά έρχεται στη χώρα μας και προσθέτει πως «από ότι είδα στα βίντεο του No Limits, ο αντίπαλός μου είναι πολύ αγαπητός στην Ελλάδα και έχει ένθερμους υποστηρικτές. Ξέρω ότι θα αγωνιστώ σε εχθρικό περιβάλλον αλλά αυτό θα με πεισμώσει ακόμα πιο πολύ και λυπάμαι που στο τέλος…οι οπαδοί του butterfly …θα απογοητευτούν!».


Σε αναμονή λοιπόν των σπουδαίων μαχών που ήδη έχουν ξεκινήσει …προφορικά από ότι φαίνεται!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου