Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η απάντηση του Best Fighter για το Μιχαλόπουλος-Παπαδόπουλος

Τη δίκη της απάντηση για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Στέλιο Παπαδόπουλο έδωσε η διοργανώτρια αρχή του Best Fighter.


Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε:

"Πριν από μερικούς μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Μάιο, ο Στέλιος Παπαδόπουλος εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί με το Γιάννη Μιχαλόπουλο στο 'Best Fighter 2014' που θα διεξαγόταν τον Νοέμβριο του 2014 στην Αθήνα.

Εμείς ως διοργανώτρια αρχή αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία και του Στέλιου , αλλά και πολλών φίλων του αθλήματος και να το συμπεριλάβουμε και στα main event της βραδιάς από τα super fight που ήταν πέρσι . Έτσι ήρθαμε σε επαφή και με τις δύο πλευρές για τα διαδικαστικά.

Τον περασμένο Ιούλιο η πλευρά του Μιχαλόπουλου ανακοίνωσε ότι παίζει με τον Παπαδόπουλο και όχι μόνο , αλλά και με το Buakaw αν δοθούν τα λεφτά που ζητάνε . Στις διαπραγματεύσεις που κάναμε λύσαμε τα οποιαδήποτε εμπόδια, βάζοντας τέρμα στη φημολογία ότι δεν τα βρίσκουμε στο οικονομικό. Έτσι μέσα καλοκαιριού έγινε η ανακοίνωση του παιχνιδιού του ζευγαριού και φυσικά η ημερομηνία διεξαγωγής είχε οριστεί για τέλη Νοεμβρίου όπως και πέρυσι.

Αυτό το αποδεικνύουν οι δεκάδες ανακοινώσεις που έγιναν για το promotion που αναγράφανε πάντα την ημερομηνία διεξαγωγής στα τέλη του Νοέμβρη.

Στη διάρκεια όμως κάποια άλλη διοργάνωση μετέφερε την ημερομηνία της που είχε ανακοινωθεί για αρχές Νοεμβρίου, στα τέλη Νοεμβρίου και έτσι εμείς μη θέλοντας να συμπέσουμε με την άλλη διοργάνωση προτιμήσαμε να μεταφερθούμε μία εβδομάδα μετά.

Πολύ αργότερα ανακοινώθηκε και η οκτάδα του KIMBO που συμπεριλάμβανε τους παραπάνω αθλητές. Η κλήρωση που είχε αποφασιστεί ματαιώθηκε για να μην παίξουνε μαζί και δημιουργηθουν ζητήματα για το Best Fighter. Όμως ο τελικός της οκτάδας τους έφερε αντιμέτωπους με αποτέλεσμα να κερδίσει ο Μιχαλόπουλος , αλλά συγχρόνως να έχει τραυματιστεί στο μάτι.

Στις επόμενες μέρες είχαμε τα γυρίσματα του Identity του και μας απαντούσαν αρνητικά ως προς το άσχημο του χτυπήματος και θα περιμένανε να συνέλθει το πρόσωπο και μετά να γίνουν τα γυρίσματα.

Στο διάστημα αυτό ανέβηκε και το trailer του ζευγαριού και όλες οι προμακέτες για τον αγώνα τους. Στις συνεχείς ενοχλήσεις μας για τα γυρίσματα και στο ενδιαφέρον μας για την ανάρρωση του ματιού, μας ειπώθηκε ότι ο γιατρός τους έδωσε 20-25 μέρες πλήρη αποχή από προπόνηση με αποτέλεσμα να ελαττώνονται οι πιθανότητες συμμετοχής του Μιχαλόπουλου και τέλος μας πληροφόρησαν οριστικά για τη μη συμμετοχή του λόγω της μη έγκαιρης θεραπείας του ματιού του.

Άρα δεν υπήρχε θέμα κακής επικοινωνίας όπως ειπώθηκε, ούτε μη έγκυρης ανακοίνωσης της ημερομηνίας της διοργάνωσης παρά μόνο ο σοβαρός τραυματισμός.

Αυτά λέχθηκαν για δημιουργία εντυπώσεων και μόνο !!!

Οι τραυματισμοί αθλητών πριν τους αγώνες τους είναι συχνό φαινόμενο πόσο μάλλον όταν συμμετέχουν και σε άλλους αγώνες πριν.

Ευχόμαστε στον Γιάννη καλή ανάρρωση και ήδη ετοιμάζουμε νέο αντίπαλο για τον Στέλιο .

Σύντομα θα έχουμε και το βίντεο της εκπομπής στη διάθεσή μας ''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου