Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Best Fighter 2014 Video: Η ώρα πλησιάζει (Hercules Vs Yuri & The Natural Vs Golden Boy)

Το Best Fighter 2014 είναι προ των πυλών και στις 6 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του στην Αθήνα με τους κορυφαίους των κορυφαίων μαχητών να έρχονται στην μεγαλύτερη γιορτή των μαχητικών σπορ της χώρας.

Το insidefighters.blogspot.gr θα βρίσκεται εκεί, ώστε να καλύψει το event, όμως πριν από αυτό για έναν σχεδόν μήνα θα σας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα , καθώς και θα σας ετοιμάζει αφιερώματα.


Ξεκινάμε με δύο αναμετρήσεις φωτιά αυτή του Γιάννη Στοφορίδης με τον Γιώργο Μαυρογιάννη και ακολουθεί η μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Γιάννη Μιχαλόπουλο και τον Στέλιο Παπαδόπουλο.


Δείτε τις καλύτερες στιγμές της περυσινής διοργάνωσης


Δείτε το promo video στην κατηγορία heavyweight ανάμεσα στον Γιάννη Στοφορίδη (Hercules) και τον Γιώργο Μαυρογιάννη (Yuri).



Ο Γιάννης Στοφορίδης το 2013 στην διοργάνωση ναι μεν αγωνίστηκε αλλά ο αγώνας του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ καθώς ο Αντώνης Τζώρος, αντίπαλος του αποκλείστηκε με ντισκαλιφιέ με αποτέλεσμα η νίκη να περάσει στον Ηρακλή. Θυμηθείτε την αναμέτρηση.



Δείτε ένα από τα πολυαναμενόμενα ζευγάρια της διοργάνωσης ανάμεσα στον Γιάννη Μιχαλόπουλο (The Natural) και τον Στέλιο Παπαδόπουλο (Golden Boy) στη ρεβάνς του Best Fighter 2013 όπου νικητής ήταν ο Μιχαλόπουλος, ενώ οι δύο μαχητές συναντήθηκαν πριν λίγες ημέρες και στον τελικό του KIMBO με νικητή και πάλι τον Γιάννη Μιχαλόπουλο. Δείτε το promo video και την περυσινή τους αναμέτρηση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου