Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Γιατί δεν θα δούμε το Μιχαλόπουλος-Παπαδόπουλος

Λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του Best Fighter 2014 (6 Δεκεμβρίου,  στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο) ακυρώθηκε ένα από τα πολύ δυνατά παιχνίδια της διοργάνωσης, αυτό ανάμεσα στον Γιάννη Μιχαλόπουλο και Στέλιο Παπαδόπουλο.

Ο λόγος που δεν θα δούμε τους δυο μαχητές για ακόμα μια φορά στο ίδιο ρινγκ είναι ένας τραυματισμός που… κληρονόμησε  «Natural» στο ΚΙΜΒΟ.

Μπορεί οι δυο αθλητές να έχουν παίξει άλλες τρεις φορές (2 νίκες ο Μιχαλόπουλος, μια ο Παπαδόπουλος), ωστόσο πάντα ένας αγώνας μεταξύ τους δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αδιάφορος, καθώς πρόκειται για δυο από τους καλύτερους μαχητές της κατηγορίας.

Ο προπονητής του Γιάννη Μιχαλόπουλου, Ιωάννης Θεοφάνους, μίλησε στο UFight.gr εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ο αθλητής του δεν θα αγωνιστεί στις 6 Δεκεμβρίου, ρίχνοντας ταυτόχρονα και τα… καρφάκια του στην πλευρά του Στέλιου Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ο Γιάννης Μιχαλόπουλος μετά τον τραυματισμό του ματιού του στο KIMBO και αφού εξετάστηκε στο μάτι κρίθηκε πως θα είναι ανέτοιμος για το 'Best Fighter' , το οποίο μέχρι εκείνες τις ημέρες δεν είχε ακόμα ανακοινώσει την ημερομηνία διεξαγωγής , καθώς και το στάδιο που θα γινόταν .
Είδαμε την επίσημη ανακοίνωση του Best Fighter για το πότε θα γίνει , καθώς και τον χώρο που θα φιλοξενηθούν οι αγώνες μόλις 20 ημέρες πριν την διοργάνωση .

Έτσι ως προπονητής και μάνατζερ του Μιχαλόπουλου θεωρώ ότι ο αθλητής μου είναι απροπόνητος και όχι απόλυτα υγιής προκειμένου να κατέβει στους αγώνες 6 Δεκεμβρίου . Το Best Fighter είχε κακή επικοινωνία με τρομερή καθυστέρηση στην συνεννόηση μαζί μας .

Εννοείται ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγωνιστεί με τον Παπαδόπουλο για άλλη μια φορά μιας και ''αποκεφαλίστηκε'' στις προηγούμενες ήττες του . Η δουλειά του Μιχαλόπουλου είναι να αγωνίζεται με όποιον αθλητή θέλει η εκάστοτε διοργάνωση .

Βέβαια βρήκα αμέσως αντικατάσταση για τον Παπαδόπουλο τον Νίκο Γκίκα , αλλά ο μάνατζέρ του πιστεύω ότι δεν δέχτηκε να παίξει φοβούμενος νέο ''αποκεφαλισμό'' .
Οπότε αναμένουμε το ζευγάρωμα των αθλητών σε άλλη διοργάνωση που θα βρει και τους δύο ακέραιους και προετοιμασμένους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου