Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Ο Τζεμάλ Χουσεϊνογλου στο «Prive Boxing»

Ο Τζεμάλ  Χουσεϊνογλου είναι ο δεύτερος αθλητής που ανακοινώθηκε πως θα ανέβει στο ρινγκ του «Prive Boxing». Ο μαχητής του Κώστα Χαζαρίδη θα αγωνιστεί για τη ζώνη της διοργάνωσης στα – 62 κιλά, με τον αντίπαλό του να αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν άπιαστα όνειρα, μόνο άνθρωποι που τα αφήνουν στη μέση (video)

Όταν βάλεις ένα στόχο και παλέψεις με όλο σου το είναι για την επίτευξή του, τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις. Όλοι έχουμε τη δύναμη να κάνουμε το αδύνατο δυνατό, αρκεί να το πιστέψουμε.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Νερούτσος: «Ο σημαντικότερος στόχος μου είναι η ζώνη του Σ.Ε.Π.»

Την πρώτη του επαγγελματική ζώνη κατέκτησε ο Δημήτρης Νερούστος στο «No Limits 28», που διεξήχθη στις 30 Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Αντίπαλός του ο Πάνος Κυρίμης, με τον οποίο έδωσαν μια πολύ ωραία μάχη, που εντυπωσίασε ακόμα και τη διοργανώτρια, Γεωργία Μπιτάκου, η οποία πρότεινε την ρεβάνς.

Κοντογιώργης: Ο πρώτος του «Prive Boxing»

Το «Prive Boxing» επιστρέφει το φθινόπωρο και υπόσχεται στους λάτρεις της πυγμαχίας ένα ξεχωριστό θέαμα. Για άλλη μια φορά στο ρινγκ του event αναμένεται να μπουν δυνατοί αθλητές, οι οποίοι θα αγωνιστούν με σκοπό να εντυπωσιάσουν το κοινό που θα τους παρακολουθήσει.

Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Όλα όσα διαδραματίστηκαν στο «No Limits 28»

Ένα ακόμα «No Limits» πέρασε στην ιστορία. Ένα ακόμα «No Limits» με δυνατούς και εντυπωσιακούς αγώνες, που σίγουρα ικανοποίησαν όσους βρέθηκαν, πριν από μια εβδομάδα (30/7), στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Δείτε το εντυπωσιακό promo της διοργάνωσης «Enter the arena»

Πολύ δυνατό είναι το promo της διοργάνωσης «Enter the arena», που θα διεξαχθεί την Κυριακή,21 Αυγούστου, στην Καρούτα Αμαλιάδος και συγκεκριμένα στο club, «ARENA CLUB».  

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Έρχεται το μαχητικό υπερθέαμα «Enter the arena»

Την Κυριακή στις 21 Αυγούστου, στην Καρούτα Αμαλιάδος και συγκεκριμένα στο club, «ARENA CLUB», θα διεξαχθεί η διοργάνωση «Enter the arena». Πρόκειται για ένα event η κάρτα του οποίου θα αποτελείται από αγώνες στο στυλ της πυγμαχίας, του kick boxing και των Μ.Μ.Α..

Ολυμπιακό άθλημα το καράτε από το 2020 στο Τόκυο

Σπουδαία νέα μεταδίδονται εδώ και λίγες ώρες από όλα τα διεθνή μέσα αφού 5 νέα αθλήματα εγκρίθηκαν και εντάσσονται στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκυο το 2020 και ανάμεσα σε αυτά είναι και το καράτε!

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Σάρωσε τα μετάλλια η εθνική Κωφών στο παγκόσμιο του taekwondo

Με οκτώ μετάλλια στις αποσκευές της επέστρεψε η εθνική ομάδα ταεκβοντο των κωφών από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Σαμψούντα της Τουρκίας από τις 18-24 Ιουλίου.

Οι αντίπαλοι του Μουστόπουλου στους Ολυμπιακούς του Ρίο

Ο Αντουάν Βαλουά-Φορτιέ είναι ο μοναδικός αθλητής που μετέχει στα -81 κιλά και έχει βρεθεί στο βάθρο των νικητών ενός Ολυμπιακού τουρνουά. Ο Καναδός τζουντόκα ήταν 3ος το 2012 στο Λονδίνο, ενώ και στη διοργάνωση του Ρίο θα τεθεί επικεφαλής προκριματικού ομίλου, λόγω της Ολυμπιακής κατάταξής του (3ος). Ο Ρομάν Μουστόπουλος ολοκλήρωσε τον προολυμπιακό κύκλο στην 9η θέση της κατάταξης, γεγονός που ενδέχεται να τον βοηθήσει όσον αφορά στην κλήρωση (τουλάχιστον του πρώτου γύρου). Την κορυφή της κατάταξης κατέχει ο 25χρονος Αφταντίλ Τσρικισβίλι από την Γεωργία. Στην κατηγορία συμμετέχουν συνολικά 32 τζουντόκα.

Στο Σ.Ε.Π. ο Μπερδέσης

Στο δυναμικό του Σ.Ε.Π. εντάχθηκε ο Τάσος Μπερδέσης, ο οποίος αναμένεται να δώσει και τον πρώτο του αγώνα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης, που τελεί υπό την αιγίδα του συνδέσμου.

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Δείτε τον Βαγγέλη Χατζή να προπονείται στο Λος Άντζελες (βίντεο)

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον Βαγγέλη Χατζή να προπονείται στο Λος Άντζελες, δίνοντάς μας ταυτόχρονα και το μήνυμα του το οποίο δεν είναι άλλο από το να κυνηγάμε τα όνειρά μας χωρίς όρια. Όπως, άλλωστε, έπραξε και ο ίδιος.

Ο πολεμικός χορός του Bennett και ο πυρρίχιος στο «No Limits 28»

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι μάχες της main card του «No Limits 28», η διοργανώτρια, Γεωργία Μπιτάκου, παρουσίασε τον επίσημο καλεσμένο του event, τον Manu Bennett.

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Έδωσε το … παρών ο Βαγγέλης Χατζής στο «No Limits 28»

Βρίσκεται στην Αμερική προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό του… Να καταξιωθεί και εκεί στα ρινγκ της πυγμαχίας. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Χατζή, τον μοναδικό μονόχειρα πυγμάχο. Τον άνθρωπο που μας δίδαξε να μην το βάζουμε κάτω και να σπάμε τα όρια που κάποιοι μας θέτουν. Τον άνθρωπο που μας έμαθε να μην παρατάμε τα όνειρά μας, καθώς με τη δύναμη της ψυχής μας μπορούμε να πετύχουμε αυτό που για πολλούς μοιάζει ακατόρθωτο.

Δείτε τι δήλωσαν Νερούτσος και Κυρίμης μετά τη μάχη τους

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αυτό που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημήτρη Νερούτσου και του Παναγιώτη Κυρίμη στο ρινγκ του «No Limits 28» (30/7, Κατράκειο θέατρο Νίκαιας). Οι δυο μαχητές αναμετρήθηκαν στο στυλ της πυγμαχίας, με τον νικητή να φορά στη μέση του τη ζώνη της διοργάνωσης.