Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Άκυρο το Εξακουστίδης-Γιαννόπουλος

Ένα ακόμα παιχνίδι ακυρώθηκε στο Battle 12, που θα διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου στο κλειστό της Γλυφάδας. Η αναμέτρηση η οποία δεν θα γίνει είναι αυτή μεταξύ των Σταύρου Εξακουστίδη και Τεο Γιαννόπουλου.

Οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στους γύρους στους οποίους θα πραγματοποιούνταν το παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο Εξακουστίδης να μην δεχθεί να αγωνιστεί. Αντικαταστάτης του είναι ο Μοχάμεντ Ουσμάν, του οποίου τη θέση στα προκριματικά του τουρνουά Battle παίρνει ο Αντριάν Σούλι.


Η ανακοίνωση του Battle

«Η πλευρά του Σταύρου Εξακουστίδη τελικά δε συμφώνησε με το promotion στους γύρους της αναμέτρησης! Όλα τα belt fights στο Κ1 σε όλο τον κόσμο είναι 5 γύροι των τριών ή των δυο λεπτών. Η αρχική συμφωνία με Καπώνη και Δρίνα ήταν 5χ3! Στα τέλη Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της επίσημης φωτογράφισης συζητήθηκε από το promotion με την πλευρά του Σταύρου Εξακουστίδη να γίνει 3X3 το παιχνίδι!  Δεν ενημερώθηκε όμως η πλευρά του Theo Γιαννόπουλου, καθώς ο Καπώνης ήταν στο Hong Kong. Μετά από διαπραγματεύσεις και με τις δυο πλευρές προτάθηκε από το promotion ως μέση λύση ο αγώνας να γίνει σε 5 γύρους των δυο λεπτών. Σ' αυτή την πρόταση έκανε πίσω η πλευρά του Diamond Camp αλλά όχι και η πλευρά του Σταύρου Εξακουστίδη. Επειδή η one2 εχει ως βασικη της αρχη οτι οι μαχητές πρέπει να θέλουν 1000% ένα fight και όχι να συμβιβάζονται, ο τίτλος στα welterweight έγινε vacant και ο Μοχάμεντ Ουσμάν θα αντικαταστησει τον Σταυρο Εξακουστίδη! Αυτή η επιλογή αυτομάτως φέρνει τον Ουσμάν στην 8αδα του Νοεμβρίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου