Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Στις 9 Νοεμβρίου το επόμενο Battle

Στις 9 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το επόμενο event του Battle, το οποίο, λαμβάνοντας υπόψη την ανακοίνωση του promotion, θα είναι γεμάτο… πυγμαχία, καθώς στην κάρτα αγώνων περιλαμβάνονται δυνατά ονόματα του χώρου, όπως ο Μπερδέσης, ο Ξερικός, ο  Πετρόπουλος (ο οποίος θα αγωνιστεί με τον Αβραμίδη) και ο Μαλιχούδης.

Εκτός, όμως, από το συγκεκριμένο στυλ, θα υπάρξουν και δυο αγώνες ΜΜΑ και Κ1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τρία χρόνια THE BATTLE γιορτάζει η "one2 promotion" το Νοέμβριο και τα κεράκια θα τα σβήσουν οι αθλητές και οι fans του ΝΟ1 ελληνικού fight show την Κυριακή 9 Νοεμβρίου στο Δ.Α.Κ Γλυφάδας.
Το THE BATTLE 13 θα προσφέρει στο κοινό ένα μοναδικό show με κάρτα φωτιά και πολλές εκπλήξεις.

Η επαγγελματική πυγμαχία θα λάμψει στις 9 Νοεμβρίου.
Ο Τάσος Μπερδέσης θα κάνει ποδαρικό στο εορταστικό THE BATTLE σε ένα παιχνίδι υψηλής πυγμαχικής ποιότητας με ξένο αντίπαλο υψηλού επιπέδου!

Άλλοι τρεις πυγμαχικοί αγώνες μεταξύ Ελλήνων που ποτέ ξανά δεν έχουν διασταυρώσει τις γροθιές του, αναμένεται να προσφέρουν το καλύτερο πυγμαχικό θέαμα του 2014.
Οι πρωταγωνιστές θα είναι οι top Έλληνες επαγγελματίες πυγμάχοι:

Χάρης saint Μαλιχούδης
Κώστας Πετρόπουλος
Δημήτρης Riko Ξερικός
και οι αντίπαλοί τους (θα ανακοινωθούν σύντομα) προέρχονται από πρωταθλήματα Ελλάδος στην ερασιτεχνική πυγμαχία και για πρώτη φορά θα προβάρουν τα επαγγελματικά γάντια REYES!
2 μάχες Κ1 και ΜΜΑ by EFL με κορυφαία ονόματα, αλλά και η 8αδα στο 8men elimination tournament στα -65κιλά (προκρίθηκαν 8 μαχητές από το THE BATTLE 12) θα συνθέσουν την main card του εορταστικού THE BATTLE 13.
Ραντεβού σε ένα μήνα στο ΔΑΚ Γλυφάδας για το πιο λαμπερό THE BATTLE του 2014!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου