Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Τέταρτος αγώνας για Λιναρδάτου

H Χριστίνα “Black Mamba” Λιναρδάτου το Σάββατο 1 Νοέμβρη θα δώσει τον τέταρτο κατά σειρά επαγγελματικό της αγώνα ενάντια στην  Evelina Diaz στο Salcedo του Αγίου Δομινίκου.

«Αυτή τη φορά θα σπάσω τρία χέρια»

Με «απειλή» στις απειλές» των Βαγγέλη Κόη , Νίκου Σπυρόπουλο και Γιώργου Σούλιου απάντησε ο Χρήστος Γκιόκας. Ο αθλητής της χειροπάλης απάντησε στις προκλήσεις των αντιπάλων του και πλέον το μόνο που μένει να μάθουμε είναι ποια πλευρά θα δικαιωθεί. Ραντεβού, λοιπόν, στις 30 Νοεμβρίου στο κλειστό του Taekwodo, όπου και θα διεξαχθεί το No Limits 25.

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Άδικο το αποτέλεσμα σύμφωνα με την Μallios Team

Την αντίδρασή της για το αποτέλεσμα της οκτάδας του ΚΙΜΒΟ εξέφρασε η ομάδα του Στέλιου Παπαδόπουλου. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται στους κριτές που έλαβαν αποφάσεις στο Kimbo Tournament και ειδικότερα στους αγώνες του Στέλιου Παπαδόπουλου.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Best Fighter 2014 Video: Η ώρα πλησιάζει (Hercules Vs Yuri & The Natural Vs Golden Boy)

Το Best Fighter 2014 είναι προ των πυλών και στις 6 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του στην Αθήνα με τους κορυφαίους των κορυφαίων μαχητών να έρχονται στην μεγαλύτερη γιορτή των μαχητικών σπορ της χώρας.

Το insidefighters.blogspot.gr θα βρίσκεται εκεί, ώστε να καλύψει το event, όμως πριν από αυτό για έναν σχεδόν μήνα θα σας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα , καθώς και θα σας ετοιμάζει αφιερώματα.

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Γιατράς: «Pale, είσαι ο επόμενος στην kill list» (Video)

Ο Άγγελος Γιατράς είναι ο αντίπαλος του Γιάννη Παλαιολόγου στο Battle 13, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου στη Γλυφάδα!

Τέταρτος ο Πέντορετς στο διεθνές τουρνουά του Ταλίν

Μία ανάσα από το μετάλλιο στην κατηγορία των 75 κιλών στο διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής ανδρών «Kristjan Palusalu XXVII Memorial» που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας έφτασε ο Εβγκένι Πέντορετς.

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Η βοήθεια του προπονητή στην πρόληψη των τραυματισμών

Η αντίληψη που επικρατεί  για τους τραυματισμούς υποστηρίζει κυρίως την ατυχή στιγμή του αθλητή. Όμως τα αίτια μπορεί να είναι βαθύτερα και οι τραυματισμοί να προέρχονται λόγω κάποιων καταστάσεων, οι οποίες  πολλές  φορές  μπορούν να προβλεφθούν και να αποφευχθεί ο τραυματισμός.

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Και ο Μπερδέσης στο Best Fighter

Όλο και πιο δυνατή γίνεται η κάρτα του Best Fighter, που θα διεξαχθεί το Νοέμβριο στην Αθήνα. Ο λόγος; Η ανακοίνωση της συμμετοχής του κορυφαίου Έλληνα πυγμάχου, Τάσου Μπερδέση.

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Μια ψυχή χωρίς όρια...

Είναι η μετενσάρκωση της ιδέας που πρεσβεύει το No Limits… Ψυχή χωρίς όρια! Ο λόγος για τον Βαγγέλη Χατζή, τον άνθρωπο που μας δίδαξε πως δεν πρέπει να τα παρατάμε… Πως πρέπει να αγωνιζόμαστε με ψυχή, να προσπερνάμε τα όποια εμπόδια μας παρουσιάζονται, να μην «κολλάμε» στα όρια, γιατί τα όρια είναι για να τα σπάμε!!!

Ο αντίπαλος του Μπερδέση στο Battle 9

Τον  Μαροκινό (με ισπανική υπηκοότητα), Mustafa Chadlioui, θα αντιμετωπίσει ο Τάσος Μπερδέσης στο Battle 13, που θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου στο κλειστό της Γλυφάδας.

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Η αποστολή για το διεθνές τουρνουά «Sharm Elsikh»

O «χάλκινος» παγκόσμιος πρωταθλητής στους έφηβους, Δημήτρης Τσεκερίδης, ηγείται της ελληνικής ομάδας για το διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης «Sharm Elsikh», που θα διεξαχθεί στην Αίγυπτο από 29 Οκτωβρίου έως 1η Νοεμβρίου.

Ο «Volcano» εξεράγη για ακόμη μια φορά

Τρείς νίκες, τρία νοκ άουτ και μια ζώνη… Αυτός ήταν ο απολογισμός του Άρη Μπέλου στο Versus, όπου και κατέκτησε εύκολα τη ζώνη στα 75 κιλά.  Ο «Volcano» (=ηφαίστειο) εξεράγη για μια ακόμα φορά,  με «θύματα» τους  Σεϊτανίδη, Rezda και  Daneylian.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Φωτορεπορτάζ από το KIMBO

Το Insidefighters.blogspot.gr βρέθηκε στο KIMBO το βράδυ του Σαββάτου (18/10) που πραγματοποιήθηκε στο Gazi Music Hall και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τις αναμετρήσεις του KIMBO και του VERSUS. Μια έντονη βραδιά με πολύ πάθος, δυνατές μονομαχίες, προκλήσεις και κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα από νωρίς.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Η είσοδος του Μπέλλου στο Versus

Εντυπωσίασε χθες (18-10)ο Άρης Μπέλλος στο τουρνουά του Versus, το οποίο και κατέκτησε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Ο «Volcano» κέρδισε εύκολα και τους τρεις αγώνες του με νοκ άουτ, αποδεικνύοντας πως εξελίσσεται σε ένα από τα μεγάλα ονόματα του χώρου. Εκτός, όμως, από τις εντυπωσιακές του νίκες, εντυπωσιακή ήταν και η είσοδός του στο ρινγκ, αφού συνοδευόταν από τον Taki Tsan.

Στον Μιχαλόπουλο η ζώνη του ΚΙΜΒΟ

Μεγάλος νικητής της οκτάδας του ΚΙΜΒΟ στα 70 κιλά είναι ο Γιάννης Μιχαλόπουλος. Ο αθλητής του Θεοφάνους ξεπέρασε τα εμπόδια των Γιαννόπουλο και Αβραμίδη (αντικατέστησε τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου, ο οποίος αποχώρησε λόγω τραυματισμού) και στον τελικό βρέθηκε κόντρα στον παλιό του γνώριμο, Στέλιο Παπαδόπουλο. Ο αγώνας τους, όπως αναμενόταν, πολύ δυνατός, με τον «Natural» να κερδίζει με πλειοψηφική απόφαση.

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Αθλητές του KIMBO στο Best Fighter 2014

Την ευκαιρία να αγωνιστούν στα superfights του Best Fighter θα έχουν ένας ή δυο αθλητές από την οκτάδα του ΚΙΜΒΟ. Όσοι εντυπωσιάσουν τη διοργανώτρια αρχή του Best Fighter, θα κερδίσουν τη συμμετοχή τους στο event, που θα διεξαχθεί στο Νοέμβριο στην Αθήνα.

Μια ακόμα δυνατή μάχη στο Battle 13

Συμπληρώνεται σιγά σιγά η κάρτα αγώνων του Battle 13, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Γλυφάδας.  Εκτός από τα πυγμαχικά ζευγάρια που έγιναν γνωστά, ανακοινώθηκε και μια αναμέτρηση στο στυλ του  kickboxing. Πρόκειται για ένα δυνατό ζευγάρι που θα βρεθεί στο ίδιο ρινγκ με σκοπό να εντυπωσιάσει το κοινό που θα παρακολουθήσει το παιχνίδι τους. Ο λόγος για τους Νίκο Μπιστόλα και Νίκο Κοντογιάννη.  

Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Άλλο ένα δυνατό ζευγάρι στο Best Fighter

Ένα ακόμα δυνατό ζευγάρι προστέθηκε στην κάρτα αγώνων του Best Fighter, που θα διεξαχθεί το Νοέμβριο (δεν έχει ανακοινωθεί ακριβής ημερομηνία) στην Αθήνα. Οι δυο αθλητές που θα μοιραστούν το ίδιο ρινγκ είναι οι Παύλος Μήσιας  και Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου. Πρόκειται για δυο πολύ καλούς μαχητές και η μάχη τους αναμένεται εντυπωσιακή.

Το Γενάρη το Cage Survivor 3

Τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα στις 18 του μήνα θα πραγματοποιηθεί το event, αφιερωμένο στις ΜΜΑ, Cage Survivor.

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Χατζηχρόνογλου και Μαστροδούκα τις ζώνες

Για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της επαγγελματικής πυγμαχίας στη χώρα μας, το ελληνικό κοινό είδε αναμέτρηση να φτάνει μέχρι τους 10 γύρους. Η Αρετή Μαστροδούκα, έφτασε ομόφωνα στην κατάκτηση της ζώνης lightweight GBU/WIBF, στο Gods of War 5.

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Τα ζευγάρια της 8κτάδας του ΚΙΜΒΟ

Χθες (11/10) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του ΚΙΜΒΟ, που θα διεξαχθεί στις 18 Οκτωβρίου στο Gazi Music Hall. Πέραν από τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, έγινε και η κλήρωση των ζευγαριών που θα αναμετρηθούν στο τουρνουά της 8κτάδας των -70 κιλών, καθώς και τα «σταυρώματα».

Δυνατή μάχη Ξερικού με Ιορδανίδη

Μια ακόμη πυγμαχική αναμέτρηση ανακοινώθηκε για το Battle 13, που θα διεξαχθεί στις 9 Νοεμβρίου στο κλειστό της Γλυφάδας. Οι δυο αθλητές που θα μοιραστούν το ρινγκ είναι ο Δημήτρης Ξερικός και ο Αλέξης Ιορδανίδης.

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ο ρόλος της ψυχολογίας στους τραυματισμούς

Στη ζωή ενός αθλητή αναπόσπαστο κομμάτι είναι, καλώς ή κακώς, και οι τραυματισμοί. Η ψυχολογία του αθλητή μπορεί να επηρεαστεί πολύ από έναν τραυματισμό, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της επιστροφής στην ενεργό δράση. Ας δούμε, όμως, το πώς προέρχονται οι τραυματισμοί και πως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε.

Στις 9 Νοεμβρίου το επόμενο Battle

Στις 9 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το επόμενο event του Battle, το οποίο, λαμβάνοντας υπόψη την ανακοίνωση του promotion, θα είναι γεμάτο… πυγμαχία, καθώς στην κάρτα αγώνων περιλαμβάνονται δυνατά ονόματα του χώρου, όπως ο Μπερδέσης, ο Ξερικός, ο  Πετρόπουλος (ο οποίος θα αγωνιστεί με τον Αβραμίδη) και ο Μαλιχούδης.

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Οι κανονισμοί του No Limits 25

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τους κανονισμούς των αγώνων που θα διεξαχθούν στο No Limits 25, εξέδωσε η promoter, Γεωργία Μπιτάκου.  

Στο Battle 13 ο Πετρόπουλος

Την επαγγελματική του πρεμιέρα σε καταγεγραμμένο αγώνα, θα κάνει ένας από τους καλύτερους ερασιτέχνες πυγμάχους που ανέδειξε τα τελευταία 10 χρόνια η Ελλάδα.

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Στο Gazi Music Hall το KIMBO

Στο Gazi Music Hall θα διεξαχθεί, τελικά, το ΚΙΜΒΟ. Πρόκειται για έναν χώρο που έχει φιλοξενήσει και άλλα μαχητικά events, όπως το Battle και το Scorpion.

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Πώς αναπτύσσεται η αυτοπεποίθηση του αθλητή

Η αυτοπεποίθηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για έναν αθλητή. Αν τα επίπεδά της είναι χαμηλά, αυτό έχει επίπτωση στην αγωνιστική του δραστηριότητα. Φυσικά είναι κάτι που μπορούμε να το βελτιώσουμε, χωρίς να ξεχνάμε ότι η ιδανική αυτοπεποίθηση είναι μία μέση αυτοπεποίθηση, δηλαδή ούτε πολύ χαμηλή ούτε πολύ υψηλή. Η ανάπτυξη της μπορεί να γίνει με βασικές ασκήσεις που θα δοθούν από τον προπονητή και θα «δουλευτούν» σε συνεργασία με τον αθλητή.

Το νοκ άουτ της καριέρας του…

Προετοιμαζόταν για τα προκριματικά της οκτάδας του Battle 12, αλλά η μοίρα τα έφερε έτσι όπου τελικά αγωνίστηκε σε ματς τίτλου.  Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Ουσμάν, οποίος, όχι απλά, κέρδισε χθες (4-10) τον Τεο Γιαννόπουλου, αλλά αποχώρησε από τη διοργάνωση φορώντας την ζώνη στη μέση του!

Η οκτάδα του Battle 13

Μέσα από τα προκριματικά του Battle 12 αναδείχθηκαν οι οκτώ αθλητές που θα διεκδικήσουν, στο επόμενο event, ματς τίτλου με τον Μοχάμεντ Ουσμάν.

Τα αποτελέσματα από το Battle 12

Για μια ακόμα φορά πραγματοποιήθηκαν πολύ δυνατοί και εντυπωσιακοί αγώνες στο Battle. Στη 12η διοργάνωση που διεξήχθη χθες (4-10) στο κλειστό της Γλυφάδας έγιναν ωραία παιχνίδια, με αποκορύφωμα τα main events.

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Γκίκας vs Εξακουστίδης στο Best Fighter

Ένα ακόμα δυνατό παιχνίδι ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή του  Best Fighter. Οι μαχητές που θα αναμετρηθούν είναι ο  Διονύσης Γκίκας με τον Σταύρο Εξακουστίδη.

Οι δυο αθλητές είχαν αγωνιστεί και στο προηγούμενο event που είχε διεξαχθεί τον περασμένο Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη (φέτος θα γίνει και πάλι το Νοέμβρη, αυτή τη φορά, όμως, στην Αθήνα), με τον Γκίκα να επικρατεί του Πασχάλη Καραουλάνη και τον Εξακουστίδη να χάνει από τον Θανάση Καρούσο. 

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Άκυρο το Εξακουστίδης-Γιαννόπουλος

Ένα ακόμα παιχνίδι ακυρώθηκε στο Battle 12, που θα διεξαχθεί στις 4 Οκτωβρίου στο κλειστό της Γλυφάδας. Η αναμέτρηση η οποία δεν θα γίνει είναι αυτή μεταξύ των Σταύρου Εξακουστίδη και Τεο Γιαννόπουλου.

Οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν στους γύρους στους οποίους θα πραγματοποιούνταν το παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο Εξακουστίδης να μην δεχθεί να αγωνιστεί. Αντικαταστάτης του είναι ο Μοχάμεντ Ουσμάν, του οποίου τη θέση στα προκριματικά του τουρνουά Battle παίρνει ο Αντριάν Σούλι.

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Δυνατοί αγώνες ανακοινώθηκαν στο No Limits 25

Το Νοέμβρη θα διεξαχθεί στην Αθήνα το No Limits 25 και ήδη από τα πρώτα παιχνίδια που ανακοινώνονται καταλαβαίνουμε πως η κάρτα αγώνων θα είναι πολύ δυνατή και συνάμα εντυπωσιακή.  
Το πρώτο ζευγάρι που μας έγινε γνωστό είναι αυτό των Χιώτη - Κελέκη, οι οποίοι θα αναμετρηθούν  με Κ1 rules στην κατηγορία των 81 κιλών. Πρόκειται για δυο πολύ εντυπωσιακούς αθλητές που σίγουρα θα ανταμείψουν όσους παρακολουθήσουν την μεταξύ τους αναμέτρηση.
 Έχοντας ως δεδομένο την εκρηκτικότητα των δυο μαχητών, δεν είναι διόλου απίθανο να τελειώσει το παιχνίδι με knock out.

Μετατίθενται τα αναβληθέντα παιχνίδια του Battle 12

Λίγες μέρες πριν τη διεξαγωγή του Battle 12,έγινε γνωστό ότι δυο από τα πιο δυνατά παιχνίδια της κάρτας αγώνων αναβλήθηκαν. Ο λόγος για την πυγμαχική αναμέτρηση ανάμεσα στον Αλέξη Σύρο και τον Δημήτρη Ξερικό και τον αγώνα του Γιάννη Παλιαολόγου με τον Σταμάτη Μορούλη στο στυλ των ΜΜΑ.  
Παλαιολόγος και Σύρος στάθηκαν άτυχοι στην προετοιμασία τους (τραυματίστηκαν) με αποτέλεσμα να μην μπορούν να λάβουν μέρος στο event.

Συνεχίζει ακάθεκτη η Λιναρδάτου

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η Χριστίνα Λιναρδάτου, η οποία δοκιμάζει τη τύχη της εκτός συνόρων. Η Ελληνίδα πυγμάχος επικράτησε με απόφαση της Yoseidy Zarzuela, σε αγώνα που διήρκεσε 6 γύρους.

Η «Black Mamba»  έγραψε στο προσωπικό της προφίλ, μετά την τρίτη της επαγγελματική νίκη:

Αυτή είναι η αντίπαλος της Μαστροδούκα

Την Hana Horakova θα αντιμετωπίσει η Αρετή Μαστροδούκα στο GOW 5, που θα διεξαχθεί στις 12 Οκτωβρίου στο Δαΐς. Η «Master», η οποία είναι αήττητη (7-0), θα δώσει το δεύτερο αγώνα της επί ελληνικού εδάφους, όπου και θα διεκδικήσει τον τίτλο της ομοσπονδίας GBU, στα 61 κιλά.

Να σημειωθεί ότι η Αρετή Μαστροδούκα βρίσκεται στο νούμερο 10 της κατηγορίας της παγκοσμίως και το ρεκόρ της είναι 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Το άγχος στον αθλητισμό

Το άγχος στον αθλητισμό οφείλεται συνήθως στο φόβο του αποτελέσματος του αγώνα. Πολλές φορές οι αθλητές είχαν βιώσει κάποια αποτυχία στο παρελθόν, την οποία συνδέουν με το άγχος. Άλλες φορές αισθάνονται ότι δεν έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα ή τους φοβίζει το επίπεδο των αντιπάλων τους.

Πολλοί αθλητές αναφέρουν ότι τους αγχώνουν οι θεατές, ο προπονητής, οι γονείς τους και γενικότερα άτομα του περιβάλλοντός τους με τις απαιτήσεις που έχουν από αυτούς.