Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση που απαντά σε όλα από το Best Fighter

Με ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή του Best Fighter απαντά σε όλα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο καιρό για τις ακυρώσεις αγώνων.

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Στις 29 Μαρτίου το GOW 6


Στις 29 Μαρτίου επιστρέφει το Gods Of War 6 (GOW), όπου για ακόμα μια φορά υπόσχεται δυνατούς αγώνες, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινωθούν.

Στην Καρδίτσα το αναπτυξιακό πρωτάθλημα

Στο κλειστό γυμναστήριο πάλης «Κωνσταντίνος Θάνος» στην Καρδίτσα, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί το αναπτυξιακό πρωτάθλημα πάλης όλων των κατηγοριών. Η ζύγιση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί.

«Δεν υπάρχουν Star που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο από τον καναπέ του»

Για όλους και για όλα μίλησε η διοργανώτρια του No Limits, Γεωργία Μπιτάκου. Η Ελληνίδα promoter δεν... μάσησε τα λόγια της, μιλώντας ανοιχτά για όλα όσα πιστεύει, χωρίς να φοβάται για το αν κάποιοι... στεναχωρηθούν.

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

«Περιμένω μια σπουδαία ρεβάνς»

Μετά από τέσσερις δυνατούς γύρους ο Βαγγέλης Χατζής γνώρισε την πρώτη του ήττα κόντρα στον Αλέξανδρο Παπαπέπτρου, σε παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο No Limits 25 (Κυριακή 30 Νοεμβρίου).

«Αν θέλει ρεβάνς ο Μανωλάς θα την έχει»

Μέσο μηνύματος στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο κάτοχος της ζώνης του No Limits, Δημήτρης Χιώτης, μίλησε για το Κυριακάτικο παιχνίδι του κόντρα στον Γιάννη Μανωλά, δηλώνοντας, μεταξύ άλλων, έτοιμος για την ρεβάνς.