Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Έλεγχος σκέψεων στον αγώνα

Η ικανότητα του αθλητή να ελέγχει τις σκέψεις του και τα συναισθήματά του τον βοηθάει για την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης.  Πολλοί αθλητές μπορεί να έχουν καλές επιδόσεις στην προπόνηση αλλά στους αγώνες, για διάφορους λόγους, η απόδοσή τους να μην είναι η ίδια.
Παρακάτω παρουσιάζονται μερικές συμβουλές για να μπορέσει να ελέγξει τις σκέψεις του κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Δυνατό θέματα υπόσχεται το Battle 12

Πλησιάζουν οι μέρες για την 12η διοργάνωση του Battle σε συμπαραγωγή με το EFL. Συγκεκριμένα το event θα διεξαχθεί το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου, στο κλειστό της Γλυφάδας.  Τα παιχνίδια, για ακόμα μια φορά δυνατά, με τους αθλητές να… υπόσχονται θέαμα. Δυστυχώς, όμως, υπήρχαν και οι απώλειες της τελευταίας στιγμής. Οι σκληρές προπονήσεις των μαχητών, είχαν ως αποτέλεσμα τραυματισμούς, οι οποίοι τους θέτουν εκτός διοργάνωσης.

G.F.C. 6: The cage is back

Στις 15 Νοεμβρίου το κλουβί... επιστρέφει! Η διοργάνωση του Γιώργου Βεντούρα, G.F.C. , θα διεξαχθεί για 6η φορά στο κλειστό του Tae Κwon Do στο Φάληρο. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστά τα εξής ζευγάρια:

Επιτυχής η ελληνική εκπροσώπηση στη Αυστρία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για την ελληνική ομάδα το 5ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Νέων Ανδρών και Γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στο Ίνσμπρουκ της Αυστρίας από 26 έως 28 Σεπτεμβρίου.

Η Ελληνική αποστολή, η οποία επέστρεψε χθες από την Αυστρία, κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία των Γυναικών και την 6η θέση στην Γενική Κατάταξη του πρωταθλήματος, ανάμεσα σε 43 κράτη της Ευρώπης που έλαβαν μέρος.